Geciktirici prezervatif işe yarıyor mu

Geciktirici prezervatif işe yarıyor mu

İlk ilişki esnasında ve ya daha sonraki ilişkilerde ortaya çıkabilen her yaştan erkeğin yaşayabileceği bir problem olan erken boşalma sorununa geciktirici sprey ile engel olabilirsiniz.

 

İlk ilişki esnasında ve ya daha sonraki ilişkilerde ortaya çıkabilen her yaştan erkeğin yaşayabileceği bir problem olan erken boşalma sorununa geciktirici sprey ile engel olabilirsiniz. Bir kusur değil sadece çözülmesi gereken bir cinsel sağlık sorunu olan erken boşalmaya tabletler ve ya ilaçlar çözüm değildir.

                Düzensiz ilişki, stres, psikolojik nedenler, partneri tatmin edememe endişesi gibi nedenlerden dolayı ortaya çıkan erken boşalma sorununda viga 6000 sizin en büyük destekçinizdir. http://www.geciktiricispreysatis.org/siparisver Ürün sahip olduğu geciktirici etki ise size ve partnerinize uzun ve hazzın doruklarına ulaşabileceğiniz cinsel ilişki sağlar.

Ürünün İçeriği 

Ürün tamamen bitkisel ve doğal içeriğe sahip olan ürünün hiçbir yan etkisi ve insan sağlığına zararı yoktur. Bu içeriği ile kan dolaşımını hızlandırarak ve düzenleyerek ereksiyona yardımcı olur ve performansınızı arttırır. İçeriğindeki E vitamini sayesinde sizin ve partnerinizin cildinin tahriş olmasını önler.

Ürün Nasıl Kullanılır?  

Ürün kullanım bakımından oldukça kolay ve pratiktir. Penisin ucuna ve gövdesine penis ereksiyon durumunda iken 3–5 defa püskürtülerek uygulanan geciktirici deri tarafından emilimini sağlamak amacıyla parmaklarınız yardımıyla iyice yediriniz.

                Ürünümüz kişiden kişiye değişmekle beraber ortalama 60 dakika ya kadar verimli ve tatmin edici cinsel ilişki yaşamanıza yardımcı olur. Günümüzün gelişmiş modern anlayışı ile üretilmiş ürünümüz ile siz de verimli bir cinsel aktivite için gerekli olan tüm ihtiyaçlarınızı sağlayabilirsiniz. 18–55 yaş aralığındaki herkes tarafından rahatlıkla kullanılabilir.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.