Galatasaray'ın UEFA Avrupa Ligi'ndeki Muhtemel Rakipleri Belli Oldu!

Galatasaray'ın UEFA Avrupa Ligi'ndeki Muhtemel Rakipleri Belli Oldu!

Galatasaray'ın UEFA Avrupa Ligi'ndeki Muhtemel Rakipleri Belli Oldu!

Kritik Tarih Bekleniyor

Galatasaray, Şampiyonlar Ligi A Grubu'nu üçüncü sırada tamamlayarak UEFA Avrupa Ligi'nde yoluna devam etme hakkını elde etti. 2000 yılında Kopenhag'da kupa sevinci yaşayan Sarı-Kırmızılılar, Avrupa Ligi'nde 8 muhtemel rakibiyle karşılaşacak. Heyecan dorukta.

Galatasaray, bu sezon Şampiyonlar Ligi'nde mücadele etmeye başlamış ve A Grubu'nu 3. sırada tamamlayarak Avrupa Ligi'ne düşmüştü. Şimdi ise temsilcimiz, Avrupa Ligi Son 16 Play-Off Turu'nda mücadele etmek için kritik bir sürece adım attı. Teknik direktör Okan Buruk'un önderliğindeki Galatasaray, 8 muhtemel rakibiyle yüzleşecek.

Kura çekimi heyecanı 18 Aralık’ta

Avrupa Ligi'nde gruplarını ikinci sırada tamamlayanlar ile Kupa 1'inde üçüncü olan 8 takım arasında geçilecek bu turun kura çekimi 18 Aralık Pazartesi günü gerçekleşecek. Galatasaray'ın muhtemel rakipleri ise yarın oynanacak maçların ardından netleşecek. Kupa 2'nde Son 16 Turu Play-Off'una kalan Cim Bom, rakiplerini beklemeye geçti. canlı casino

Maçlar 15 -22 Şubat’ta oynanacak, final İrlanda ‘da

UEFA Avrupa Ligi'nin heyecanı, 15 Şubat 2024'te başlayacak olan ilk maçlarla birlikte artacak. Rövanşlar ise 22 Şubat 2024 tarihinde oynanacak. Turnuvanın final maçı ise 22 Mayıs'ta İrlanda'nın başkenti Dublin'deki Aviva Stadı'nda gerçekleşecek. Galatasaray taraftarları, bu heyecanlı serüvenin muhteşem bir finale ev sahipliği yapmasını umut ediyor.

Galatasaray'ın UEFA Avrupa Ligi'ndeki muhtemel rakiplerinin belirlenmesiyle birlikte, taraftarlar büyük bir heyecan ve beklenti içinde. Sarı-Kırmızılılar, Avrupa'da adını bir kez daha duyurarak kupayı müzesine getirme hedefinde. Geçmişte UEFA Kupası'nı kaldırdığı unutulmayan Galatasaray, bu sefer Avrupa Ligi'nde zafer kazanma arzusuyla sahada olacak.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.