Feriköy’de üç gaspçı yakalandı

Feriköy’de üç gaspçı yakalandı

Şişli, Feriköy’de müşteri gibi bindikleri taksinin şoförünü bıçak ile tehdit edip parasını gasp eden 1’i kadın 3 kişi polis tarafından yakalandı.

Feriköy’de Kuğulubahçe Sokak üzerinde 23 Eylül 2015 tarihinde, müşteri gibi bindikleri taksinin şoförünü bıçak ile tehdit edip parasını gasp eden 1’i kadın 3 kişi polis tarafından yakalandı.Taksi şoförü A.A.(53) polise verdiği ifadede “ Biri kadın 4 kişi taksiye bindi. Bir süre sonra bıçağı bana dayayarak taksiyi durdurmamı istedi. Otomobil durdurğunda cüzdanımı alıp kaçtılar. Peşlerinden koşup kadını yakaladım. Ancak arkadaşı geri dönüp beni yine bıçakla tehdit edince onu bıraktım.” dedi.

GÜVENLİK KAMERALARINA YAKALANDILAR

Şüphelilerin olay sonrasında araçtan inip kaçarken güvenlik kameralarına yakalandıkları belirlendi. Şoförün anlattığı gibi kadın gaspçıyı koşarak yakaladığı ancak aldığı tehdit üzerine kadını bıraktığı görüntülendi.

ŞÜPHELİLER YAKALANDI

Polisin başlattığı operasyonda önce Serkan P.(40) yakalandı. Serkan P. Çıkartıldığı mahkemede tutuklandı. Önceki gün Feriköy’de bir eve yapılan baskın sonucunda kadın şüpheli Selen Ö.(28) ile Göksel S. (35) yakalandı.
Şüpheliler sevk edildikleri adliye tarafından tutuklanırken polis suça karışan bir kişiyi aramaya devam ediyor.
 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.