FARMASİ ÜYELİK

FARMASİ ÜYELİK

​Farmasi üyelik avantajları saymakla bitmiyor. Farmasi üyesi olarak birbirinden güzel hediyeler, puanlar ve puanlara özel hediyeler kazanabilirsiniz.

Farmasi üyelik avantajları saymakla bitmiyor. Farmasi üyesi olarak birbirinden güzel hediyeler, puanlar ve puanlara özel hediyeler kazanabilirsiniz. Farmasi ailesi gün geçtikçe büyüyen ve kalitesini günden güne arttıran bir kozmetik firmasıdır. Dr. Cevdet Tuna önderliğinde gelişen farmasi ürünleri özellikle insan sağlığına çok dikkat ediyor ve insanların en çok bu markayı tercih etmesindeki en büyük neden bizlerce budur.

Farmasi  5 Kıtada 130 Ülkede yaklaşık 400 milyon'dan fazla kişiye hitap ediyor. Doğrudan satış temsilcilerimiz ile iletişime geçerek sizde bugün bir farmasi üyelik alabilirsiniz.

Farmasi olarak Türk kadınlarımıza daha fazla kazandırmak ve hizmet etmek için kendimize misyon edindik. Her geçen gün portföyümüze yeni ürünler ekleyerek inovatif bir şekilde büyümek istiyoruz. Dünyanın dört bir yanında FARMASİ ürünlerinin kullanılmasını ep birlikte sağlayacağız.

FARMASİ MART KATALOĞUNDA DR. CEVDET TUNA ÖZEL ÜRÜNLERİ

Dr. Cevdet Tuna sürekli yeni formüller deneyerek Farmasi'ye en büyük katkı sağlayanlarımızdan. İşini severek yaptığı için insanların derdine derman olabilecek ürünler keşfetmeyi seviyor. Dr. Cevdet tuna; Almanya Goethe tıp fakültesi'ni devlet bursuyla bitirip Türkiye'nin ilk ilaç firmalarından birini kurdu. 100'ün üzerinde ruhsatlı ürün çıkarttı.

Dr. C. Tuna'nın Formüllerinin Altın Kuralları Nelerdir?

- Paraben içermez ! Triklosan içermez ! Ağır metal içermez !

- Fosfat, Formaldehit, Fitalat içermez !

- Dermatolojik olarak test edilir.

- Farmasi Laboratuvarları'nda geliştirilir.

- Hayvansal içeriklerin kullanımını reddeder.

- Nesli tükenmekte olan bitkiler kullanılmaz

- GDO'lu bitkiler kullanılmaz.

- Hayvanlar üzerinde test edilmez.

- Roll-On'lar Alüminyum içermez.

- Tüm üretim süreçleri GMP ( İyi üretim uygulamaları) standartları ile uyumludur.

- SkinTrends ürünleri " Doğal ve Orgnaik Kozmetikler Ecocert Standartları " Yönetmeliğine uygun, ECOCERT tarafından onay almış hammaddeler içermektedir.

8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜNE ÖZEL FARMASİ KAMPANYALARI

Farmasi Mart Kataloğu 2018 açıklanması ile birlikte tüm bayan üyelerimiz ve direktörlerimiz gözlerini farmasi mart kataloğundaki indirimlere çevirdi. Farmasi mart kataloğunda %80'e varan indirimler Dr.Cevdet Tuna kataloğu ve Farmasi 2018 Mart kataloğunda sizleri bekliyor olacak.

Farmasi Mart Kataloğu %55 İndirimli ürünler arasında ; Aloe Maske , Aloe Krem , Aloe Peeling, Aloe Losyon ürünleri göze çarpıyor. Tüm cilt tipleri ile uyumlu , anında nemlendiren yüz maskeleri , Hafif formülü sayesinde yapışkan iz bırakmayan kremler, Cildi kurutmadan gözenekleri temizleyen bir yüz peeling ürünü , Ciltteki nem seviyesini ayarlamaya yardımcı bir yüz bakım losyonu olan Aloe Losyon ürünleri göze çarpıyor. Fiyatları gayet makul.

Yaza giriş hazırlıkları farmasi mart kataloğunda ufaktan yer verilmeye başlanmış durumda stok yapmak yaza kazançlarını daha fazla yapmak siteyenler için kampanyalar kaçmaz nitelikte ; %50 İndirim ile Dr. Cevdet Tuna Bronzlaştırıcı yağ ( havuç yağı ) , Dr. Cevdet Tuna Güneş Koruyucu 50 faktör Krem, Dr. Cevdet Tuna Güneş Koruyucu Yüz Kremi ürünleri yaz için stok yapmak isteyenler için ideal bir seçim olacaktır.

Dr. Cevdet Tuna'nın en çok üstünde durduğu ürün Age Reversist günlük hayattaki en büyük endişe yorgun görünüm ve bu görünümü güzelleştirebilmek adına bu ürünü tercih edebilirsiniz. Dr. C. Tuna Age reversist göz kremi yorgunluk belirtileri ile savaşır, çevresel stres faktörlerine karşı korur, göz altı torbalarınızın , ince çizgi görünümü ve kırışıklıkların azalmasına yardımcı olur göz çevresinde daha genç bir görünüm kazanmasınıza yardımcı olur. Age Reversist eye krem mart ayı kataloğunda %55 indirim ile gözümüze çarpıyor.

Age Reversist Krem ( cildinizin gençlik iksiri ) ise Cildinizdeki kolajen Sentezinde %67 artış sağlamaya yardımcıdır. Düzenli kullanımda ciltteki kolajen sentezini arttırarak ciltteki kırışıklık ve çizgilere karşı savaşmaya yardımcı olmaktadır. *p>0,001 Student T-Test, Dr.C.Tuna Age Reversist Krem ürününün olajen 1 sentezine etkisi, Dünyaca kabul görmüş, bağımsız ve akredite Laboratuvar tarafından test edilip onaylanmıştır. 175 TL yerine mart kataloğunda 99,99 TL ' ye satın alabilirsiniz.

Farmasi mart kataloğu 2018 serisinde geni ürün yelpazasi ile online farmasi kataloğu bölümümüzden web sitemiz üzerinden ürünleri inceleyebilir, arzu ettiğiniz ürünü whatsapp üzerinden sipariş verebilirsiniz. Eğer dilerseniz sizde farmasi üyesi olarak herkesden bağımsız bir şekilde kendiniz sipariş oluşturarak kataloğ'da yazan fiyatlardan %30 indirimli olarak kozmetik ürünlerine sahip olabileceğiniz gibi , Dr.Cevdet Tuna ürünlerine %40 indirimlerle sahip olabilirsiniz. Farmasi üyesi olmak bir ayrıcalıktır. Şöyle düşünün komşularınız ile bir araya gelip aynı üründen örneğin 8-10 tane aldığınızda ekstra süper hediyeler ve indirimler kazanabilirsiniz. Proje çizmek sizlerin elinde sizde bugün farmasi üyesi olun Ankara İlk Platin Direktörü Nermin KORKMAZ ile telefonda görüşerek direktifleri doğrultusunda farmasi 'den ek kazanç 'da sağlayabilirsiniz. Sitenin nasıl yönetileceği nasıl sipariş verileceği konusunda yine nermin hanım'a danışabilirsiniz. Yaptığımız röportaj sayesinde nermin hanım sizlere daha iyi hizmet verebilmek ve direk sizlere ulaşabilmek adına sizleri Farmasi danışmanlık (girişimci)  hizmet vermekte olduğu adresinde yerinde görmekten mutluluk duyar.

Adres : Yayla Mah. Seyitler Cad. 35/A Esertepe-Etlik-Keçiören/Ankara

Telefon :  0538 739 28 74

Farmasi üyesi olmak için yukarı'daki iletişim bilgilerinden whatsapp yada telefon yolu ile bize ulaşabilirsiniz.

Nermin KORKMAZ Ankara İlk Platin Direktörü.

 

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum