Esmerer: Yolsuzluk yapanlar itibar görüyor

Esmerer: Yolsuzluk yapanlar itibar görüyor

Saadet Partisi Şişli İlçe Başkanlığı'nın 5. olağan kongresi yapıldı. Saadet Partisi Şişli İlçe Başkanı Recep Uğur'un İl Yönetim Kurulu üyeliğine geçmesi ile boşalan Şişli İlçe Başkanlığı görevine Şükrü Yüyücü seçildi. Kongrede konuşma yapan İl Başkanı Sel

İlçe kongresine Genel Başkan Yardımcısı Birol Aydın, İstanbul İl Başkanı Selman Esmerer, İl Başkan Yardımcıları Bekir Demirkaya, Hüseyin Oruç, Mustafa Kaya, İl Yönetim Kurulu Üyeleri; Burhan Satır, Eski İlçe Başkanları; İbrahim Türk, Hüseyin Karakuş, Anadolu Gençlik Derneği Şişli İlçe Başkanı Abdullah Uğur, Kağıthane İlçe Başkanı Zeynel Keskin ve Kuştepe Mahalle Muhtarı Çetin Akdeniz katıldı.

Saadet Partisinin Şükrü Yüyücü başkanlığındaki Şişli İlçesinin yeni yönetim; Abdullah Uğur,Abdullah Şahinyılmaz, Ahmet Şahinyılmaz, Ahmet Tecer, Kemal Şahin, Engin Yılmaz, Enis Duran, Eyüp Koç, Gürsel Güzeller, Kadri Eres, Kürşat Adıgüzel, Muharrem Dinç,Onur Bulduk, Osman Erin, Şener Bağcan, Yunus İncirden oluşuyor.

ŞİŞLİ FARKLI BİR İLÇE

Kongrede konuşma yapan İstanbul İl Başkanı Selman Esmerer, “Şişli İlçe Başkanı Recep Uğur kardeşim, Şişli gibi önemli ve zor bir bölgede siyaset yaptı ama başarılı çalışmalara imza attı. Kendisi bundan sonra İl Yönetim Kurulumuzda görev yapacak. Şişli çok farklı bir ilçe. Ak Parti Genel Başbakanı ve Başbakan Tayyip Erdoğan gibi Mustafa Sarıgül de halk arasındaki muteber gibi görünüyor. Ama Şişli Gazetesi'nde okuduğum habere göre, Sarıgül'ün sayfalarca yolsuz haberleri var. Yolsuzluk yapanlar itibar görüyor dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.