ESKİ TOPRAK YENİ FİLİZLERLE: “YOL ARKADAŞIM”

ESKİ TOPRAK YENİ FİLİZLERLE: “YOL ARKADAŞIM”

Şişli Belediyesi Feriköy Emekliler Dinlenme Evi’nde geçtiğimiz günlerde “Yol Arkadaşım” projesi kapsamında genç ve yaşlı nesil bir araya geldi.

“Üç Nesil Bir Arada Perküsyon’’ gurubunun üyeleri ve Kemerburgaz Üniversitesi Yabancı Diller Yüksek Okulu Temel İngilizce öğrencilerinin beraber yürüttükleri projede amaç farklı nesillerle aynı ritmi yakalayarak paylaşımı güçlendirmek.

Şişli Belediyesi Feriköy Emekliler Dinlenme Evi Sorumlusu Türkan Çakar projeyle ilgili şu açıklamalarda bulundu:

“Okay Akter hocanın yönetiminde 52 kişilik müzikli terapi gurubu olan perküsyon gurubu ile Kemerburgaz Üniversitesi Yabancı Diller Yüksek Okulu Temel İngilizce öğrencileri bu projeyle bir araya geldiler. Her yaştan insanı birleştiren müzikli projenin mimarı Yabancı Diller Yüksek Okulu Müdürü Müge Gencer.  Şişli Belediyesi Başkan Yardımcısı Kahraman Eroğlu’nun danışmanlığında oluşturulan “Üç Nesil Bir Arada Perküsyon Gurubu”nun üyelerini ve üniversite gençliğini bir araya getiren “Yol Arkadaşım Projesi”, iki nesli bir araya getirerek paylaşım alanını genişleterek yaşlılarla gençlerin birbirine entegre olması amacıyla yola çıkıyor.”


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.