CHP Şişli'de, Erol Beyaztaş, şimdide kafayı Emin Vahap Şimşek’e taktı!

CHP Şişli'de, Erol Beyaztaş, şimdide kafayı Emin Vahap Şimşek’e taktı!

Şişli Belediyesi CHP Meclis Üyesi ve CHP Grup Sözcüsü Erol Beyaztaş, şimdide CHP'li meclis üyesi arkadaşı Emin Vahap Şimşek’e kafayı taktı.

ŞİMŞEK, ÇALIŞMALARI TAKİP EDİYOR VE ELEŞTİRİYORDU

Emin Vahap Şimşek, Şişli Belediyesi CHP meclis grup toplantılarında gündeme getirilen konuları hakkında sorular soruyordu. Şişli ve Şişli Belediyesi’nin çalışmalarını derinlemesine inceleyip takip ediyordu. Eksik gördüğü konular hakkında öneri ve tavsiyelerde bulunuyordu. Bu durumda örgütte karşılık görmeye başlamıştı.

BEYAZTAŞ’IN GÜNDEM HAKKINDA BİLGİSİ DAHİ OLMUYORDU

Beyaztaş, CHP Grup sözcüsü olmasına rağmen Şişli ile ilgili hiçbir konu hakkında konuşmuyordu. Mecliste Şişli’de yapılan çalışmalar ve meclise gündeme getirilen Şişli ile ilgili konular hakkında ve Şişli siyaseti ile ilgili hiçbir açıklama yapmıyordu.

ŞİŞLİ İLE İLGİLİ HİÇBİR KONUYU GÜNDEME GETİRMİYORDU

Beyaztaş, CHP Grubuna getirilen Şişli ile ilgili gündemlerle ilgilenmiyor, hatta bilgisi dahi olmuyordu. Gündeme getirilen hiçbir konu hakkında da olumlu olumsuz konuşma dahi yapmıyordu.

Şişli haricinde; Cumhurbaşkanının konuşmaları ve icraatlarını, partilerin genel başkanlarını eleştiren konular, ölüm yıldönümleri, doğum günlerini, kendisinin not aldığı halde kağıttan dahi okumakta zorlandığı açıklamalar yapıyordu.   

BEYAZTAŞ, SÜREKLİ TARTIŞMA YARATACAK AÇIKLAMAR YAPIYORDU

Beyaztaş, Şişli Belediye Meclisi’nin her toplantısında diğer partilerin genel başkanlarını fütursuzca eleştirince de muhalefet meclis üyeleri ile tartışma yaşanmasına neden oluyordu.

Öyle ki, Beyaztaş’ın bu tavrından dolayı Şişli Belediye meclis toplantılarında Şişli ile ilgili hiçbir konu konuşulamaz ve tartışılamaz hale gelmişti. Tüm tartışmalar Beyaztaş’ın muhalefet partilerin liderleri ile ilgili açtığı tartışmalar konuşulur oldu.  

EMİN VAHAP ŞİMŞEK İSE SÜREKLİ ŞİŞLİ’Yİ KONUŞUYORDU

Şişli Belediyesi’nde Şişli ile ilgili konuları konuşan, inceleyen, araştıran, öneri ve tavsiyelerde bulunan Emin Vahap Şimşek oluyordu. Şişli halkı ve Şişli siyasi çevrelerce Emin Vahap Şimşek izlenmeye ve takip edilmeye, ilgi ve alaka görmeye başladı.

BEYAZTAŞ, ŞİMŞEK’İN SİYASETTEKİ YÜKSELİŞİNDEN RAHATSIZ OLDU

CHP Grup toplantılarında gündeme gelen konuların içeriği meclis üyelerinin tarafından bilinmez hale gelmişti. Tek konuşan meclis üyesi Emin Vahap Şimşek olunca, toplumda ilgili ve alaka görmeye başladı.

Beyaztaş, yaptığı eleştiri ve önerileri ile CHP Şişli siyasetinde yükselişe geçen Emin Vahap Şimşek’in bu yükselişinin önünü kesmek için hamlelere başladı.

BEYAZTAŞ, ŞİMŞEK’İN DİSİPLİNE VERİLMESİ İÇİN KULİS YAPIYOR

Emin Vahap Şimşek’in CHP’de ve Şişli’de bu yükselişinin önüne geçebilmek adına disipline verilmesi için kulis yapmaya başladı. Beyaztaş’ın, bu disiplin sürecinin başlatmasını sağladıktan sonra herkese de göz dağı vermiş olacak. Kimsenin de kendisinin önüne geçmesine izin vermemiş olacak.

Üretimden çok sürekli üretenlerin önünü kesmekle gündeme gelen Beyaztaş, Emin Vahap Şimşek’in kullandığı demokratik haklarından dolayı disipline verilmesi için kulislere başlaması tepkilere neden oldu.

İLÇE KONGRESİNDE DE MUAMMER KESKİN’İN LİSTESİNİ ÇİZMİŞTİ

Beyaztaş, ilçe kongresinde istediği kişilerin istediği yerde olmadığı için, Muammer Keskin’in hazırladığı listedeki Eyüp Birgün ve Gönen Orhan’ın isimlerini çizmişti.

Muammer Keskin; “Bu yaptığınız hareketle siz başkalarının değil benim ismimi çizdiniz” diyerek Erol Beyaztaş ile uzun bir süre konuşmamıştı.

EROL BEYAZTAŞ, OYA AKMAN’A DA KAFAYI TAKTI

Beyaztaş, CHP Şişli İlçe Başkanlığı için Muammer Keskin’e Oya Akman’ı önerenlerden de biri olmuştu. Oya Akman’ın CHP İlçe Başkanı olduktan sonra, Erol Beyaztaş’ın istek ve beklentilerini karşılamadığı için kafayı Oya Akman’a takmıştı.

BEYAZTAŞ’IN AMACI, OYA AKMAN’I SIKIŞTIRIP İSTİFA ETTİRMEK

Erol Beyaztaş, CHP Şişli İlçe Yöneticileri ile Oya Akman’ın arasını açmak, ilçe yöneticilerinden kendisine yakın isimleri istifa ettirerek Oya Akman’ı köşeye sıkıştırmak. Sonunda da Oya Akman’ı pes ettirerek istifa ettirmek.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.