Erken Rezervasyon Resmen Başladı

Erken Rezervasyon Resmen Başladı

T.C Kültür ve Turizm Bakanlığı, TÜRSAB, THY, TUROB ve TÜROFED önderliğinde başlatılan Erken Rezervasyon Kampanyası, “Tatil Herkesin Hakkı” ve “Yerinizi Şimdiden Ayırtın” sloganları ile 10 Aralık'ta Crowne Plaza İstanbul Harbiye’de gerçekleştirildi.

     Basın toplantısına Kültür ve Turizm Bakanlığı Müsteşarı Özgür Özaslan, TÜRSAB Başkanı Başaran Ulusoy, TUROB Başkanı Timur Bayındır, THY Satış ve Pazarlama Başkanı Halil İbrahim Polat, TÜROFED Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı (ETİK) Mehmet İşler ve acente yetkilileri katıldı.

   2009’dan bu yana, iç turizmin geliştirilmesi kapsamında, vatandaşların turizm imkanlarından daha fazla yararlanabilmesi amacıyla, T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı ile turizm, bankacılık ve ilgili diğer sektör kuruluşlarının katılım ve işbirliği ile bir sosyal sorumluluk projesi olarak “Erken Rezervasyon Kampanyası” gerçekleştirilmiş ve söz konusu kampanyalar başarıyla sonuçlanmıştı.   

    Kampanyanın tanıtımı T.C.Kültür ve Turizm Bakanlığı Tanıtma Genel Müdürlüğü önderliğinde tüm yurt genelinde gerçekleştirilecek.

                                                                                              

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.