Engin Akman Keskin'in özel kaleminde!

Engin Akman Keskin'in özel kaleminde!

Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin, yine tepki çekecek bir isim olan Engin Akman'a özel kalem müdürlüğünde görev verdi.

MUAMMER KESKİN'DEN DİKKAT ÇEKİCİ GÖREVLENDİRME

Siyaset tarihinde çok farklı zamanlarda, çok farklı görevlerde ve çok farklı isimlerle görev almış olan Engin Akman'a Muammer Keskin tarafından özel kalem müdürlüğünde görev verildi.

ENGİN AKMAN SARIGÜL İLE ANILIYORDU

Engin Akman ismi Şişli siyaset camiasında özellikle Mustafa Sarıgül ile anılmasından dolayı, Muammer Keskin'in bu görevlendirmesine tepki duyulmasına neden oldu. 

ÖZEL KALEM MÜDÜRLÜĞÜ KARIŞACAK 

Tüm bu tepki ve gelişmelere rağmen, Engin Akman'ın atanmasından çok kısa bir süre geçmesine rağmen, Şişli Belediyesi Özel Kalem Müdürlüğü'nde yaşanan olaylara çok fazla tahammül edemeyip sıkıntı yaşayacağı ve sıkıntı yaşatacağı ifade ediliyor. 

ENGİN AKMAN KİMDİR
Engin Akman, 1968 yılında İstanbul’un Çatalca ilçesinde doğdu. 
İlk ve ortaöğrenimini Çatalca Durusu ve Şişli gibi İstanbul’un çeşitli yerlerinde yaptı. 
1990 yılında aile şirketi olan Akmanlar Petrol Ürünleri ve Gıda Tic. A.Ş. (Akpet)’de iş hayatına başlayan Akman, daha sonra İ.E Ulagay İlaç Sanayii T.A.Ş Ve Merck Sharp Dohme İlaç LTD. ŞTİ firmalarında yönetici olarak görev yaptı. 
Akman, Şişli'de 2015 yılında, Proaktif Şehircilik Planlama Limited Şirketi'ni, 100 bin lira sermaye ile kurdu.

ENGİN AKMAN'IN SİYASİ HAYATI 

Engin Akman, siyasi çalışmalarına Cumhuriyet Halk Partisi Çatalca Durusu Beldesi gençlik kollarında başladı. Akman, 2004 yılında, doğup büyüdüğü yer olan Çatalca’nın Durusu (Terkos) Beldesi’nde Cumhuriyet Halk Partisi’nden Belediye Başkanı seçildi. Belediye Başkanlığı görevi süresince İstanbul Büyükşehir Belediye Meclis üyeliği yapmıştı. 
2009 yılında Demokratik Sol Partisi’nin Çatalca Belediye Başkanlığı için aday oldu. Aynı yıl Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül’ün danışmanlığı görevine getirilerek Şişli Belediye Başkan yardımcısı oldu. 

SARIGÜL'ÜN TDH'SİNDE KURUCU OLMUŞTU

Engin Akman, Türkiye Değişim Hareketi’nin Kurucu Üyeliğini yaptı ve Halkın Yükselişi Partisi’nin Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcılığını yapmıştı.
Engin Akman evli ve iki çocuk babasıdır.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.