Endüstriyel Tasarım ödülleri sahiplerini buldu

Endüstriyel Tasarım ödülleri sahiplerini buldu

Bu yıl 7. düzenlenen geleneksel "İstanbul Maden ve Metaller İhracatçı Birlikleri 2011 Endüstriyel Tasarım Yarışması" ödül töreni Bahçelievler`de yapıldı.

Törene İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, Gümrük Müsteşarı Ziya Altunyaldız, Bahçelievler Kaymakamı Şevket Cinbir ve Türkiye İhracatçılar Meclisi (T.İ.M) Başkanı Mehmet Büyükekşi katıldı.
Vali Hüseyin Avni Mutlu ödül töreninde yaptığı konuşmada:"Fikir sizden destek bizden, fikir olmadan düşünce olmadan tasarı olmadan geleceği tasarlayamayız. Geleceği kuracak olan tasarımcılardır. Cumhuriyetimizin 100.yılında ilk 10 ekonomisi arasına girebilmemizin yolu geniş hayal dünyasına sahip tasarımcılardan geçmektedir. Bu yüzden tasarımcılara büyük önem veriyor ve destekliyoruz. Bakanlığımıza ve T.İ.M Başkanımıza katkılarından dolayı teşekkür ediyorum. Şimdi marka zamanı artık bizimde dünyaca ünlü markalara sahip olmamız gerekir" dedi.
Programın sonunda Vali Mutlu ve Gümrük Müsteşarı Altunyaldız, "Elektrikli Küçük Ev Aletleri" kategorisinde ilk dörde giren adaylara ödüllerini verdi.
 
 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.