En Çok İzlenen 5 Yerli Film

En Çok İzlenen 5 Yerli Film

En Çok İzlenen 5 Yerli Film

 

Türk sineması, tarihsel süreç içinde birçok başarılı filme ev sahipliği yapmıştır. En çok hangi filmlerin izlendiği de merak konusudur. Çokça filme ev sahipliği yapan Türk sinemasının en çok izlenen filmleri arasında komedi, tarihi drama ve biyografik drama gibi farklı türler bulunmaktadır. Sizler de online film izle ile bu filmlere göz atabilir, sunmuş oldukları hikayelerin akışına kendinizi bırakabilirsiniz.

1. Recep İvedik 5

Recep İvedik 5, Türk komedisinin en önemli temsilcilerinden Şahan Gökbakar tarafından hem yönetilmiş hem de oynanmıştır. Film, Recep İvedik'in milli sporcuları Üsküp'e götürme hikayesini ve bu yolculukta yaşanılan komik olayları ele almaktadır. 7.4 milyon izlenme sayısıyla Recep İvedik 5, en çok izlenen yerli filmlerin başında gelmektedir. Yerli film izle ile en çok izlenen bu filme göz atabilirsiniz.

2. Recep İvedik 4

Recep İvedik 4 yine komedi türünde ve yine Şahan Gökbakar'ın imzasını taşıyor. Bu kez Recep İvedik, mahallesindeki çocuk futbol takımının arsasını kurtarmak için Maldivler'de bir yarışmaya katılıyor. Filmde yer alan sahneler ve diyaloglar, Türk komedi sinemasını yeni bir boyuta taşıyor. Bu filmse 7.3 milyon izlenme sayısıyla ikinci sırada yer alıyor.

3. Düğün Derken

Düğün Dernek, Selçuk Aydemir'in yönettiği, Anadolu'nun eğlenceli düğün geleneklerini konu eden bir film. Eğer nostalji yaşamak ve eğlenceli vakitler geçirmek istiyorsanız, Düğün Derne sizin için harika bir tercihe olabilir. Komedi filmleri arasında yer alan bu filmse 6.9 milyon izlenmeyle üçüncü sırada bulunuyor. Komedi filmleri kategorisinde yer alan bu gibi filmlerin dışında farklı kategorilere göz atmak istereniz yerli korku filmleri izle ile farklı filmlere de göz atabilirsiniz.

4. Fetih 1453

Bu listeye tarihi bir drama eklemek gerekirse, Fetih 1453 kesinlikle ilk sırada yer alır. Faruk Aksoy'un yönettiği film, İstanbul'un fethini ve Fatih Sulan Mehmet'in hayatını etkileyici bir şekilde anlatıyor. Türkiye'nin tarihine dair bilgi almak istiyorsanız online film izle seçenekleri arasında yer alan bu filme göz atabilirsiniz. Bu filmde 6.5 milyon izlenme sayısıyla dördüncü sırada yerini alıyor.

5. Müslüm

Müslüm, arabesk müziğin efsane ismi Müslüm Gürses'in hayatını konu alıyor. Timuçin Esen'nin başrolde olduğu film, Gürses'in dramatik hayat hikayesini izleyiciyle buluşturuyor. Eğer yeni Türk filmleri izle seçeneklerine göz atmak istiyorsanız bu film sizler için uygun olabilir. Duygusal bir yolculuğa çıkmak isteyenler için Müslüm, oldukça iyi bir seçenektir. 6.4 milyon izlenmeye sahip olan bu filmde beşinci sırada bulunuyor.

Eğlenceli, dramatik veya tarihi bir film izlemek istiyorsanız Türk sinemasının en çok izlenen bu beş filmini gözden geçirmelisiniz. Bunların dışında kalan yeşilçam filmleri ile de keyifli vakit geçirebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.