Emir Sarıgül’den muhtara ambargo

Emir Sarıgül’den muhtara ambargo

CHP Şişli Belediye Başkan adayı Hayri İnönü ve Mustafa Sarıgül’ün oğlu Emir Sarıgül’ün Halide Edip Adıvar Mahalle sakinlerine verdiği kahvaltıya Emir Sarıgül mahallenin muhtarını almadı.

Halide Edip Adıvar mahalle halkına verilen kahvaltıya mahallenin muhtarının Emir Sarıgül tarafından alınmamasının altında da birçok sebebin yattığı iddia ediliyor.

KAÇAK YAPILARLA MÜCADELESİNDEN DOLAYI CEZALANDIRILDI

Muhtarın Halide Edip Adıvar Mahallesi’nde açılmayan sokaklar ve kaçak yapılaşma ile ilgili ciddi mücadele vermesinden dolayı Emir Sarıgül’ün bundan rahatsız olduğu ve bu yüzden de cezalandırdığı iddia ediliyor.

CHP’YE ALENİ OLARAK ÇALIŞMAMASI

Diğer bir etken olarak ta muhtarın kendilerine bağlı olarak çalışmamasından dolayı kahvaltıya alınmadığı iddia ediliyor.

MUSTAFA SARIGÜL’DE MİSAFİR AĞIRLIYOR

Şişli Belediye Başkanı olan ama başkanlık koltuğundan ayrılacak olmasına rağmen Mustafa Sarıgül’ün hala Şişli Belediyesi’nin hem bütçesinden hem de diğer tüm imkânlardan faydalanmasına ve de gelen tüm ziyaretçileri ağırlamasına rağmen seçim ortamında bir mevcut muhtarın kapıdan içeri alınmaması etik bir davranış olmadığı mahalle sakinleri tarafından da eleştiri konusu oldu.

EMİR GELMEDEN AYRIŞTIRMAYA BAŞLADI

Emir Sarıgül gelmeden Şişli’de tarafsız bir yönetim sergilemeyeceğini bu hareketiyle ortaya koymuş olduğu ve bu tepkilerinde sandığa yansıyacağı ifade ediliyor. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.