Dur İhtarına Uymayınca Şişli Karıştı...

Dur İhtarına Uymayınca Şişli Karıştı...

Şişli'de polisin dur ihtarına uymayarak kaçan şüpheliler, 4 araca çarparak yaya olarak kaçmaya başladı. Polis havaya uyarı ateşi açtığı olay dün yaşandı. Kaçan şüpheliler çevredeki esnaflar tarafından yakalandı.

Şişli Dolapdere Caddesi üzerinde dün saat 18:00 sıralarında meydana geldi. Polis şüphelendiği otomobili durdurmak istedi. Otomobil sürücüsü polis ekiplerinin dur ihtarına uymayarak Elmadağ Caddesine doğru yol üzerindeki park etmiş araçlara çarparak kaçmaya başladı.

OTOMOBİL KALDIRIMA SÜRÜKLENDİ
Polisten kaçan şüpheli sürücü, önünde seyreden araçlara da çarpıp kaldırıma sürüklerken, park halindeki 3 araca daha çarptı. Park halinde bulunan bir otomobil çarpmanın etkisi ile olduğu yere ters döndü.


Mahalle sakinlerinin kısa süreli korku yaşadığı olayı Zülkar Aldıok, "Araç kovalanıyordu polis ekipleri tarafından. Sonra park halindeki araçlara ve yandan çıkan araca vuruyor. Aracın içerisindekilerden birisi kaçmaya çalıştı. Burada oturan araç sahibi kaçmaya çalışan kişiyi yakaladı. Sonra polislere teslim etti. Aracın içerisinde iki kişi gördüm. Polisler havaya üç dört el ateş etti" dedi. Maddi hasar gören araçlar polisin gerekli çalışmasından sonra cadde üzerinden kaldırıldı. Polisin olay ile ilgili soruşturma başlattı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.