‘Demsa Holding ’ten 56 Spor Kulübüne Malzeme Desteği’

 ‘Demsa Holding ’ten 56 Spor Kulübüne Malzeme Desteği’

 ‘Demsa Holding ’ten 56 Spor Kulübüne Malzeme Desteği’

 

Demsa Holding yönetim kurulu Başkanı Araştırmacı Yazar Dr. Hüseyin Demir’in katkıları ile Fatih ilçesinde faaliyet gösteren ve Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu’na üye 56 kulübe spor malzemeleri dağıtım törenini gerçekleştirildi.

Türkiye Cumhuriyeti'nin 8. Cumhurbaşkanı rahmetli Turgut Özal'ın Başbakanlığı ve Cumhurbaşkanlığı döneminde önemli ve kritik görevlerde Sn. Özal’ın en yakınındaki kişilerden    Demsa Holding yönetim kurulu Başkanı Araştırmacı Yazar Dr. Hüseyin Demir’in katkıları ile Fatih ilçesinde faaliyet gösteren ve Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu’na üye 56 kulübe spor malzemeleri dağıtım törenini gerçekleştirildi.

Fatih belediyesi spor salonunda gerçekleşen törende Fatih Belediye Başkanı Mehmet Ergun Turan, Demsa Holding yönetim kurulu Başkanı Araştırmacı Yazar Dr. Hüseyin Demir, Fatih Amatör Kulüpler Birliği Başkanı Gökhan Ceyhan, Amatör spor kulüplerinin başkanları, yöneticileri ve sporcuların katılımıyla gerçekleşen programda kulüplerin ihtiyaç duyduğu malzemeler teslim edildi.

Başkan Demir: “Genç sporcularımıza destek vermek, bizleri mutlu etti.”

Dereceye giren genç sporculara ödüllerini Fatih Belediye Başkanı Mehmet Ergun Turan ile birlikte taktim eden Demsa Holding yönetim kurulu Başkanı Araştırmacı Yazar Dr. Hüseyin Demir,’ Fatih Belediye Başkanı Mehmet Ergun Turan başkanlığında, Fatih Belediyesinin yaptığı yatırımlar ile ilçede spor altyapısını her geçen gün daha ileri götüren çalışmaları ile   spora ve sporcuya olan desteğine şahit olmak ve böylesine güzel bir organizasyona destek vermek bizim için çok anlamlı ve sevindirici bir olay. Bu organizasyonda Fatih Amatör Kulüpler Birliği Başkanı Gökhan Ceyhan’ın sporu seven öğrencilere olan sevgisi ve onların geleceğine inancı, onların hayallerine destek verme gayreti, bu hayalleri gerçekleştirmek için sportif faaliyetler düzenleyerek onlara destek verme çabası, diğer taraftan Fatih Belediye Başkanı Mehmet Ergun Turan’ın gerek spor alt yapısına verdiği güçlü destek ve gerek de her yıl amatör spor kulüplerine verdiği desteklerin bir tanesi olan spor malzemelerini alıp çocuklarımızla buluşturma kararlılığını taktir ile karşılıyor bu yıl, bu güzel organizasyona destek verme fırsatı sundukları için demsa holding ailesi olarak mutluluğumuzu ifade etmek istiyorum. Demsa holding ailesi olarak başta Fatih Belediye Başkanı Mehmet Ergun Turan, Fatih Amatör Kulüpler Birliği Başkanı Gökhan Ceyhan ve Amatör spor kulüplerinin başkanları, yöneticilerine gençlerimize, çocuklarımıza verdikleri güçlü destekten dolayı teşekkür ediyoruz. Demsa Holding her zaman, gençlerimiz ve çocuklarımızın geleceğine fayda sağlayacak organizasyonların içinde olmaya, destek vermeye ve destek verenlerin yanında olmaya devam edecektir.’ dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.