Davetlerinizi Misafirliq ile organize edin

Davetlerinizi Misafirliq ile organize edin

Lezzetlerle ile dolu, her ince detayının düşünülmüş olduğu bir organizasyonu düzenlemek artık çok daha kolay.

Günümüzde davetleriniz ya da özel günleriniz için catering hizmeti ile birlikte hazırlık sürecinde direkt olarak dahil olmadan çok daha iyi davetler organize edebilirsiniz. Misafirliq, tüm bu süreçlerde size sadece lezzetlerin seçildiği zaman işin içinde olmanızı sağlıyor. Tercihiniz sonrasında tüm lezzetler en hijyenik koşullarda yapılarak organizasyon adresinize, istediğiniz saat ve tarihlerde teslim edilir. Davetlerde catering firması hizmetini talep ederek misafirlerinizi çok daha iyi ağırlayabilir ve onlarla ilgilenebilirsiniz. Özellikle özel günlerde davet ihtiyaçları yerine sevdiklerinizle hoş bir anı yaşamak adına gereken her şeyi catering yemek hizmetiyle çözebilirsiniz.

 

Catering Hizmetinde En Lezzetli Seçenekler

Yemek hizmeti denildiğinde birçok kişi farklı bir lezzet seçeneğini düşünebilir. Profesyonel bir catering şirketi ile sunulan lezzetlerde ise dünya mutfağından, geleneksel mutfak lezzetlerinden yararlabilirsiniz. Misafirliq de bu aşamada geniş bir lezzet seçeneği sunmaktadır. Yemek Menüleri içerisinde Açık Büfe Menüleri, Davet Menüleri, Sofra Menüleri, Yemek Paketleri yer alır. Bunun haricinde Kendi Menünü Oluştur seçeneğiyle de kahvaltı, başlangıçlar, çorbalar, salatalar, zeytinyağlılar, mezeler, ara sıcaklar, ana yemekler, atıştırmalıklar, tatlılar, şekersiz unsuz tatlar, içecekler ve pastalar bölümlerinden istenilen lezzetler seçilebilir. Özel günler için de düğün menüleri hizmeti alabilirsiniz. Ayrıca Piknik gibi organizasyonlarınıza yönelik olarak da birbirinden farklı lezzetlere sahip menüler de bulunur. 

Garson Hizmeti İle Farklı ve Profesyonel Sunumlar

Sunumlarınıza profesyonellik katmak isterseniz garson hizmeti ile bunu gerçekleştirebilirsiniz. Küçük, büyük ölçekte organizasyon olsun olmasın, davetlerinizde görevlendireceğiniz garson ekibi ile birlikte misafirlerinize çok daha şık sunumlar yapabilirsiniz. Misafirliq bu hizmet kapsamında özel günler için de ayrı olmak üzere iki farklı garson hizmetini sunar. Artı olarak ise mangal şefi hizmetiyle de piknik, kamp gibi organizasyonlarınızda hizmet sunmaktadır. Hizmet veren personel, sunum eğitimi almış, donanımlı ve giyimiyle, ekipmanıyla bu hizmetler için eğitilmiştir. Davetinizin misafir kapasitesine göre istediğiniz sayıda garson ekibi oluşturabilmektesiniz. Normal olarak 8 saatlik bir çalışma saati öngörülse de özel günlerde tercih edilecek hizmetlerde 8 saat üzeri taleplere ekstra bir hizmet bedeli yansıtılır. 

Misafirliq İle Lezzetler Adresinize Kadar Teslim!

Her organizasyonun en çok düşünülen kısmı yemek menüleri olmaktadır. Başlangıç ile başlayıp ana yemek ve tatlı seçeneklerine kadar birçok detayın düşünülmesi gerekir. Bunların yapım süreci ve en özel yemek takımları, sofra çiçekleri ile süslenen sofralara servis edilmesi yorucu ve zaman alan bir durumdur. İstanbul catering arayışınızda Misafirliq, bu süreci sizin adınıza yönetiyor. Siz sadece online site üzerinden lezzetleri seçiyor ve adresinize teslim edilmesini bekliyorsunuz. Türkiye’nin ilk ve tek online catering şirketi olan Misafirliq’te tüm lezzetler taze ve doğal olarak tercih edilip, en hijyenik koşullarda yapılıyor. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.