Cumhuriyetimizin 100. Yılında, 'Tüm partilere sesleniyorum, Genel Af ile Toplumsal Barışı Güçlendirelim’

Cumhuriyetimizin 100. Yılında, 'Tüm partilere sesleniyorum, Genel Af ile Toplumsal Barışı Güçlendirelim’

Cumhuriyetimizin 100. Yılının, toplumsal barışı ve kardeşliği güçlendirmeye vesile olmasını temennisinde bulunan Araştırmacı Yazar Dr. Hüseyin Demir, 'Tüm partilere sesleniyorum, Genel Af ile Toplumsal Barışı Güçlendirelim. ’dedi.

 

Cumhuriyetimizin 100. yılı toplumsal barışı ve kardeşliği güçlendirmeye vesile olsun.

Cumhuriyetimizin 100. yılı toplumsal barışı ve kardeşliği güçlendirmeye vesile olması temenninde bulunan Araştırmacı Yazar Dr. Hüseyin Demir, ' Türkiye Yüzyıl'ını inşa edeceğimiz Cumhuriyetimiz bugün 100 Yaşında ve İlelebet payidar olacak olan Cumhuriyetimizin 100.yıldönümünde tüm ülkenin huzurunu, kardeşliğini güçlendirmek için her bir vatandaşımıza büyük görevler düşmektedir. “Egemenlik, kayıtsız şartsız milletindir’’ ve milletin temsilcileri Milletvekillerimize, Hukuk alanındaki sorunları çözecek adımlar ile adaleti güçlendirecek, toplumsal sorunların çözümünü gerçekleştirecek, demokrasiyi güçlendirecek, halkın huzur, refahını artıracak ve tüm sorunlarına ivedilikle çözümler bulma görevlerini hakkıyla yerine getirerek emekle, fedakarlıkla, alın teriyle, kanla, göz yaşıyla 100 yaşına ulaştırdığımız cumhuriyetimizi ve devletimizi daha güçlü şekilde gelecek nesillere ulaştırma görevi düşmektedir. Tüm siyasi partilerimizde bulunan Milletvekillerine, Cumhuriyetimizin 100. Yılı münasebetiyle, toplumsal barışı ve kardeşliği güçlendirmeye yönelik Genel af ve Adli sicil affı çıkarılması için harekete geçmeleri çağrısında bulunuyorum. ’dedi.

 'Tüm partilere sesleniyorum, Genel Af ile Toplumsal Barışı Güçlendirelim...’

Yazar Demir, Cumhuriyet'in 100. yılının toplumsal barışı güçlendirmesi ve toplumsal huzura katkı sunmasına vesile olması gerektiğini dile getirerek, "Tüm siyasi partilere sesleniyorum; Tıpkı 26 Ekim 1933 tarihinde Cumhuriyetin onuncu yılı dönümü kutlamaları çerçevesinde çıkarılan Atatürk döneminin en kapsamlı genel af yasası ve 50. Yılında olduğu gibi Cumhuriyetimizin 100. yılı kutlamaları yıl dönümde Genel af ile vatandaşa temiz bir sayfa açmak için harekete geçilmelidir. Devletimizin adaletli, güçlü ve adil olduğunu, vicdanlı, şefkatli ve merhametli olduğunu tüm dünyaya gösterelim. Cumhuriyetimizin 100. yılı toplumsal barışı ve kardeşliği güçlendirmeye vesile olsun." Dedi.

‘29 Ekim Cumhuriyet Bayramı hepimize kutlu olsun’

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayip Erdoğan’ın liderliğinde Türkiye Yüzyılı vizyonumuzla Türkiye Cumhuriyeti'mizin 100'üncü kuruluş yıl dönümünü kutlayan Araştırmacı Yazar Dr. Hüseyin Demir,’ Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100. yıl dönümü vesilesiyle, Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, bu devleti ve güzel vatanı bizlere miras bırakan şehitlerimizi ve ebediyete irtihal eden gazilerimizi rahmet ve şükranla yâd ediyor, hayatta olan gazilerimize minnetlerimi sunuyorum. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı hepimize kutlu olsun’ dedi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.