CHP'li Sarıgül ile Ak Parti Günday'ın bu seferki ittifakı bayram namazında!

CHP'li Sarıgül ile Ak Parti Günday'ın bu seferki ittifakı bayram namazında!

Mustafa Sarıgül ile Ak Parti Şişli İlçe Başkanı Ömer Fuat Günday’ın ittifakı bu seferde bayram namazında ortaya çıktı.

SARIGÜL VE GÜNDAY’IN HALKLA BİRLİKTE BAYRAMLAŞTI
Ramazan Bayramı münasebetiyle Şişli Camii’nde bayram namazında Mustafa Sarıgül ile Ak Parti Şişli İlçe Başkanı Ömer Fuat Günday Şişlililerin bayramını birlikte kutladılar.

BU İTTİFAT İLK DEĞİL SONDA OLMAYACAK
Şişli Gazetesi olarak daha önceleri Mustafa Sarıgül ile Ak Parti Şişli İlçe Başkanı Ömer Fuat Günday’ın ittifak halinde oldukları haberlerini yapmıştık.

BU BİRLİKTELİKLERE TESADÜF DENİLMİŞTİ
Şişli Gazetesi’ndeki bu ittifak haberlerinden sonra böyle bir ittifakın olmadığı yönünde gerek Ak Parti gerekse de Mustafa Sarıgül taraftarlarından tepki almıştık. Ama bu tepkiler gerçek olan bir ittifakı yok sayamazdı. Gün geçtikçe de yaptığımız haberlerin doğruluğu birbir ortaya çıkmaya başladı.

TESADÜF DEĞİL ALENİ İTTİFAK
Gazetemize gelen tepkilerde her yaptığımız haberde her iki tarafın taraftarları bunun tamamen bir tesadüf olduğunu iddia etmektelerdi. Ama bu kadar tesadüfte pes dedirtecek kadar aleni duruyordu. 
Mustafa Sarıgül'de Ömer Fuat Günday'da iki gün önceden bayram namazının Şişli Merkez Camii'nde kılınacağını aleni olarak deklare ekmişlerdi. Ak Parti ilanında tüm teşkilatıyla birlikte Şişli Camii'nde sabah namazında bayramlaşacaklarını ilan etmişti. Üstelik Şişli Kaymakamı Salih Işık ve Şişli Müftüsü Mustafa Bilgiç'i de davet etmişlerdi. Bunu Mustafa Sarıgül'de biliyordu.

TÜM İTTİFAKLARDA PROTOKOL DAHİ AYNIYDI
Birde Mustafa Sarıgül ile Ak Parti Şişli İlçe Başkanı’nın ittifak yaptığı yönündeki hemen hemen tüm haberlerimizin aktörleri aynı olması bir plan ve program doğrultusunda bir araya gelindiğinin ispatıydı.
Bu aktörler Şişli Kaymakamı İdris Akbıyık, Şişli Müftüsü Mustafa Bilgiç, Ak Parti Şişli İlçe Başkanı Ömer Fuat Günday ve Mustafa Sarıgül olması tesadüfü tamamen ortadan kaldırıyordu. Ayrıca bu ilkte değildi.

15 TEMMUZ’DA SARIGÜL AK PARTİ’DEYDİ
Mustafa Sarıgül 15 Temmuz darbe girişiminde de gece saatlerde Ak Parti Şişli İlçe Başkanlığı’na giderek 2,5 saat partide kalmıştı. Üstelik partide birtek çaycı vardı. Birçok parti yöneticisi partiye dahi gelmeden Mustafa Sarıgül gelmişti.

SARIGÜL UYUŞTURUCU SEMİNERİNİN DE KONUŞMACIDIYSI
Yine Şişli Kaymakamı İdris Akbıyık, Şişli Müftüsü Mustafa Bilgiç, Ak Parti Şişli İlçe Başkanı Ömer Fuat Günday ve MHP Şişli İlçe’nin katıldığı uyuşturucu ile mücadele seminerinde yine Mustafa Sarıgül katılmıştı. Üstelikte bu etkinlikte konu ile ilgili hiçbir teknik bilgi birikimi yok iken konuşmacı olarak Mustafa Sarıgül’ün katılmıştı. 

PROBLEM İTTİFAK YAPILMASI DEĞİL BAŞKA HESAPLARIN OLMASI
Bir ittifakın olmasında da Şişli Gazetesi olarak bizim için bir sakıncası yok. Ama bir ittifak yok denilip üstelik bir de tepki gösterilmesi halkın ve kamuoyunun kandırılması anlamına gelir o zaman da gazete olarak gerçekleri ortaya çıkartmakta bizlerin hem gazetecilik hem de Şişlili olarak görevimizdir. Ayrıca bu durum da Şişlililer üzerinden başkaca hesapların olduğu anlamı da çıkar.

ZAMAN SARIGÜL VE GÜNDAY İTTİFAKINI İSPATLAYACAK
Bu ittifakın başkaca hesaplarının olması durumunda ise bundan yine ençok CHP zarar görecektir. Daha doğrusu Şişlili seçmen zarar görecek. Daha doğrusu kandırılacaktır. Cambaza baktırıp insanların oyları istemedikleri yerlere kaydırılacak.
Şişli Gazetesi olarak bu ittifakın gerçek amacını ve kimlere hizmet edileceği ilgili haber ve gelişmleri çok yakında gündeme getireceğiz.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum