CHP'de bir tarih yazılacaksa Sarıgül'süz olmaz

CHP'de bir tarih yazılacaksa Sarıgül'süz olmaz

Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, CHP'ye katılıp katılmayacağı sorusuna "CHP'de Sarıgül olmadan tarih yazmak mümkün değil" şeklinde yanıt verdi.

Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığına Chp'den aday olacağı konusundaki gelişmeleri önümüzdeki günlerde paylaşacağını belirterek, "Cumhuriyet Halk Partisi'nde tarihi bir gün yazılacaksa Mustafa Sarıgül olmadan o tarihi yazmak mümkün değildir" dedi.

"DÜĞÜMLERİ ÇÖZMEK İÇİN MEYDANLARDAYIZ"

Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, başkanlığını yaptığı Türkiye Değişim Hareketi teşkilatıyla Şişli Kent Kültür Merkezi'nde bir araya geldi. Sarıgül buradaki toplantının ardından, basın mensuplarının İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığına Chp'den aday olacağı konusundaki sorularını yanıtladı.

Mustafa Sarıgül bir basın mensubunun "CHP'den teklif beklediğinizi söylediğiniz. Bu kördüğüm nasıl çözülecek" sorusuna şunları söyledi: "Düğümleri çözmek için meydanlardayız. Düğümleri haktan, hukuktan, adalet duygusundan yana barıştan yana özgürlükten yana bütün yurttaşlarımızın mutlu olacağı şekilde çözmeyi arzu ediyoruz. Önümüzdeki günler sıcak günler olacak. Bu sıcak günlerde inanıyorum ki milyonlarca yurttaşımızın arzu ettiği gibi gelişmeleri önümüzdeki kamuoyu ile paylaşacağız. Önümüzdeki hafta toplantılarımız devam edecek, ben istiyorum ki bütün yurttaşlarımızla el ele kol kola olalım."

"SARIGÜL OLMADAN TARİH YAZILMAZ"

CHP Lideri Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile Kurban Bayramı'nda bayramlaşarak sohbet ettiğini belirten Sarıgül, "Önümüzdeki günlerde bu bayram sohbetinin siyasi sohbetlere ne kadar dönüşür onu değerlendireceğiz. Chp'de görev yapan birçok arkadaşımız var ama ben o arkadaşlardan çok daha önce Chp'deyim. Cumhuriyet Halk Partisi'nde tarihi bir gün yazılacaksa Mustafa Sarıgül olmadan o tarihi yazmak mümkün değildir" dedi.

"AK PARTİLİLER BİZE OY VERMEYE HAZIR"

Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, başkanlığını yaptığı Türkiye Değişim Harekatı'nın toplantısına katıldı. Burada konuşma yapan Sarıgül, "AK Parti'ye oy veren yurttaşlarımız bize oy vermeye hazır. Onlar da değişim istiyorlar, onlar da enerji istiyorlar" dedi.

"ONLARDA DEĞİŞİM İSTİYORLAR"

Sarıgül, "AK Partili yurttaşlarımız bizi kucaklamaya hazır. Ak Parti'ye oy veren yurttaşlarımız bize oy vermeye hazır. Onlar da değişim istiyorlar, onlar da enerji istiyorlar. Saadet Partili, Refah Partili, Milliyetçi Hareket Partili yurttaşlarımız bize oy vermeye hazır. Hiçbir endişeniz olmasın. Sizden ricam şu 4 tane Ak Parti'ye oy veren kardeşimizi ikna edeceksiniz. 4 tane Ak Parti'ye oy veren kardeşimizle beraber olacağız. Ama hiçbir endişeniz olmasın. Taşlar İstanbul'da yeniden dizilecek. Artık benim zaferim yok, bizim zaferimiz var" dedi.

"DEĞİŞİM GENÇLERİ HAKİM OLACAK"

Sarıgül, yerel seçimlerde sandıkları değişim gençlerinin koruyacağını belirterek,"64 bin arkadaşımız sandıkları korumak üzere hazırlık yapıyoruz. Pazartesi günü, salı günü bütün öncü arkadaşlarımı, bütün lider arkadaşlarımı bir otelde kampa alacağız. ve 160 bin arkadaşımızı kampa alacağız. O kampta arkadaşlarımızın sandık başında nasıl davranması gerektiğini eğitimini vereceğiz. Yurttaşlarımız hiçbir parti gözetmeden oylarını veriyorlar. Ama bilgisayarlara bundan sonra değişim gençleri hakim olacak, değişim kadınları hakim olacak. Şunu ifade etmek istiyorum ki televizyonlar, bilbordlar onların olsun İstanbul'un duvarları ve sokakları sizin olsun" şeklinde konuştu.

"CHP'Lİ BELEDİYE BAŞKANLARI DA BİZİ KARŞILAYACAK"

Türkiye'nin her noktasında miting yaptıklarını söyleyen Sarıgül,"718 noktaya gittiğimiz zamanda hiçbir parti ayrımı yapmadık. Bdp'li, AK Partili, Mhp'li, Dsp'li partiler bizi karşıladı. Chp'li belediye başkanlarımız da bizi karşılamaya başlayacak inşallah" dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.