CHP İstanbul Kongresi’nde Sarıgül ile İnönü ittifakı

CHP İstanbul Kongresi’nde Sarıgül ile İnönü ittifakı

Sarıgül ile İnönü; CHP İstanbul İl Kongresi’nde İl Başkanlığı için yarışan iki aday arasında Gökhan Zeybek’in karşısındaki Cemal Canpolat’ın listesinde ortak delege listeleri yaparak ittifak yaptılar.

GÜN GEÇTİKÇE SARIGÜL VE İNÖNÜ İTTİFAKI NETLEŞİYOR

Şişli’nin siyasi kulislerinde; Sarıgül ile İnönü’nün ittifak yaptıklarına dair birçok emarenin olduğu ve gün geçtikçe de bu emarelerin artarak devam edeceği konuşuluyor.

KURULTAY DELEGE LİSTESİ İTTİFAKIN İSPATI OLDU

Sarıgül ve İnönü ittifaklarından biri, geçtiğimiz günlerde gerçekleşen CHP İstanbul İl Başkanı seçiminde yaşandı. Sarıgül ve İnönü’nün il başkanı seçilen Cemal Canpolat’ı müşterek desteklediler. Bu desteğin en büyük göstergesi de Büyük Kurultay Delege listesindeki oluşan isimlerden oldu.

İLÇE KONGRESİNDE DE SARIGÜL VE İNÖNÜ İTTİFAKI VARDI

Bir diğer olayda; Şişli’de yapılan mahalle delege seçimleri ve Şişli İlçe Başkanlığı seçimlerinde yaşandı. Şişli’nin birkaç mahallesi hariç hemen hemen tüm mahallelerinde iki liste yarışmıştı. Biri Sarıgül’ün ve mevcut yönetimin desteklediği Beyaz listeydi. Diğer liste ise Sarıgül’e ve mevcut yönetime karşı olan kırmızı listeydi.  

Burada da Sarıgül ile İnönü beyaz listeyi alenen destelemişlerdi. İnönü’nün ismi beyaz listede yer almıştı. Mustafa Sarıgül’ün tüm önemli isimleri yine beyaz listede yar almışlardı.   

ŞİŞLİ’DEKİ BÜYÜK KURULTAY DELEGE İSİMLERİ

Hasan Hayri İnönü

Bayram Özata

Eyüp Birgün

Veli Çellik

Kamer Demir

Hüseyin Kişioğlu

Selahattin Engez

Orhan Beğenmiş

Nurettin Yılmaz

Dilek Dilmen

Seyfullah Beysülen

Ayşe Aynur Ural

İL YÖNETİMİNDE ŞİŞLİ’DEN İKİ İSİM VAR

Cemal Canpolat’ın il başkanı olarak çıktığı kongrede Şişli Belediye Meclis Üyesi Muharrem Çatalkaya ve Zeynep Gönenç Parmaksızoğlu olmak üzere Şişli’den iki kişi yeni il yönetiminde görev alacak. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.