“Bu seçimlerde Şişli’nin önü açılacak”

“Bu seçimlerde Şişli’nin önü açılacak”

Şişli MHP İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Ayhan Görmüş, Şişli Gazetesi’ne Şişli Belediyesi ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

 Görmüş; “Şişli Belediyesi’nde her dönem sansasyonlar yaşanmıştır. Bunlar basında fazla dile getirilmediği için Şişli halkı birçok olayı bilmemektedir. Şişli Gazetesi olarak sizler sürekli Şişli halkının sesi oldunuz. Bundan sonrada sesi olmanız, Şişli’nin geleceği için çok önem arz etmektedir. Şişli Belediyesi’nin 15 yıllık döneminde gerek belediye yöneticileri gerekse de bürokratlarla birlikte Şişlili sindirilmeye çalışıldı. Kısmen de başarılı olundu. Biz bu başarının arkasındaki yaşanan olayları ve perde arkasını sizin vesilenizle halkımıza anlatacağız.

“MECLİS BAŞKANI VURULDU”
Bizim ilçemizde Şişli Belediyesi Meclis Başkan’ı vuruldu. O Meclis Başkan’ı Mustafa Sarıgül’ün yıllardır yakın arkadaşıydı. Ne olmuştu da vuruldu? Sonuç ne oldu? Olay kapatıldı. İşte biz halkımıza bunları anlatacağız.

“SARIGÜL’ÜN RAKİPLERİ VURULDU”
 Bu ilçede halkın seçilmiş oyu ile gelen ama Mustafa Sarıgül’ün rakibi olmaktan başka bir suçu olmayan bir siyasetçi vuruldu. Bu gün o siyasetçi her yerde konuşuyor ‘Beni Mustafa Sarıgül vurduttu’ diye. İşte bizi yöneten Mustafa Sarıgül’ün döneminde olanlardan biri de buydu.

“BAŞKAN VEKİLİNİN MALLARINA EL KONULDU”

Savcılık; yine yıllardır Şişli Belediye Başkan’ı Mustafa Sarıgül’ün yakın mesai arkadaşını 1’nci Başkan Vekili yaptığı yol arkadaşının mal varlığına el koydu. Yıllardır aynı görevini yürüten bu kişinin mal varlığına neden el konuldu?

“YARDIMCISINA ÇETE DAVASINDAN HAPİS”

Şişli Belediyesi’nde Mustafa Sarıgül’ün Şişli’nin en hassas yerine koyduğu İmardan Sorumlu Başkan Yardımcısı da çıkar amaçlı suç örgü kurmaktan ceza aldı. Ceza evinde 1 ay 10 gün yattı. Üçüncü torba sayısı affından yararlanarak çıktı. Hala da Belediye Başkan Yardımcılığı yapmaktadır.

Görmüş son olarak “Şişli Halkı’nın artık gerçekleri göreceğini, sizler gibi biz siyasetçilerinde bu yaşanan faciaları halka anlatarak önümüzdeki yerel seçimlerde Şişli’nin önü açılacaktır.” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.