Bağcılar’da Satılık Daire Arayanlara

Bağcılar’da Satılık Daire Arayanlara

Bağcılar’da Satılık Daire Arayanlara

Bağcılar, İstanbul ilinin Avrupa Yakası'nda bulunmaktadır. Özellikle nüfus yoğunluğu ile başı çeken bir ilçe olması ne kadar popüler olduğunu gözler önüne sermektedir. Marmara Bölgesi dışından en çok göç alan ilçelerdendir. Bağcılar satılık daire fiyatlarının en az 196.771 TL, en çok ise 327.951 TL olacak şekilde değiştiği saptanmıştır.

Sancaktepe Satılık Daire Fiyatları

Sancaktepe ise İstanbul Anadolu Yakası'nda bulunmaktadır ve ancak yakınlarda ilçe olmuştur. Güneyde Kartal, batıda Ataşehir, kuzeyde Çekmeköy, doğuda ise Pendik ilçeleri ile sarılmıştır. Zingat raporlarında ortalama Sancaktepe satılık daire fiyatları 218.856 TL olarak belirtilmiştir.

Avcılar Satılık Daire Seçenekleri

Avcılar da Avrupa Yakası’nda yer almaktadır ve Küçükçekmece Gölü, Marmara Denizi gibi su kaynaklarının arasında bulunmaktadır. Avcılar satılık daire fiyatları minimum 168.158 TL ile maksimum 280.264 TL olarak saptanmıştır. İlçeden ev almayı ya da bu ilçedeki mülkünü satmayı planlayanlar piyasa analizi ve ilçe raporları için www.zingat.com internet adresini ziyaret edebilir fiyat bilgilerinden nüfus bilgilerine kadar farklı konularda araştırma yapabilir.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.