Aziz Yıldırım Savunmasına Devam Ediyor

Aziz Yıldırım Savunmasına Devam Ediyor

Çağlayan'da devam eden şike davasında Aziz Yıldırım savunmasına devam ediyor.


Yıldırım, Sivasspor maçı öncesinde havaalanında fotoğraflanan ve para taşındığı iddia edilen elbise çantasını duruşma salonuna getirdi. Ve iddia edilen paranın elbise çantasına sığmadığını uygulamalı olarak tutuklu sanık Abdullah Başak ile birlikte gösterdi.

- Şike oyuncularla yapılır. Başkanlar, aralarında şike yapsa ne olur! Sahada oyuncular oynar.

 Duruşmada Sivasspor-Fenerbahçe maçının özet görüntüleri izleniyor. Aziz Yıldırım "Bir Galatasaray-Sturm Graz maçındaki heyecana bakın. Bir de bu maça bakın. Biz bunları hak etmedik" dedi. Görüntüleri izlerken Stoch ve Niang'ın şutlarını çıkaran Korcan Çelikay'ı gösterip "İşte satın aldığımız kaleci. Bakın neler çıkarıyor" ifadesini kullandı. Sonra Fenerbahçe kalecisi Volkan Demirel'in yediği golü gösterip "Bakın bu da satılmış kaleci!" dedi.

Salonda şimdi de kalecilerin yediği hatalı gollerin görüntüleri var. Yıldırım; Volkan Demirel'in Schalke'den, Galatasaraylı Muslera'nın İstanbul BŞB'den yediği golleri gösterdi. Volkan'ın yediği gole Mahkeme Başkanı Mehmet Ekici de güldü! Ayrıca İspanya-Fransa maçında Platini'nin attığı golle, Korcan'ın Selçuk Şahin'den yediği golü karşılaştırdı. Aziz Yıldırım, salonda bulunan Korcan Çelikay'ı gösterip "Gelecekte çok para kazanacak bir adamı ateşe attılar" dedi. (Habertürk)

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.