“AZ KALDI ŞİŞLİ“

“AZ KALDI ŞİŞLİ“

Milletvekilliği adaylığından sonra seçimlerin bitmesine rağmen çalışmalarına devam eden Kenan Malkoç, yaptığı tüm program ve ziyaretlerini CHP Şişli İlçe Örgütü ile beraber yürütüyor. Her gün çalışma arkadaşları ile birlikte Şişli’deki okulları, camileri,

Çok samimi bir ortamda geçen bir ziyaret esnasında Kenan Malkoç’un “Ben Şişli’nin kedilerini bile tanırım” sözü güne damgasını vuruyor.


“Seçim olmamasına rağmen hep sokaklardasınız, yoksa Şişli Belediye Başkanlığı’na aday mısınız?” sorumuza Kenan Malkoç şöyle cevap verdi; “1974 Şişli, Fırın Sokak doğumluyum. 37 yıldır Şişli’de yaşıyorum. Şişli’de CHP Gençlik Kolları Başkanlığı, il delegeliği, il gençlik kolu yöneticiliği, kurultay delegeliği ve 12 yıl da Şişli Belediyesi’nde bürokratlık yaptım. Şişli’de yapılan camilerde, Cem evlerinde, okullarda, spor kulüplerinde emeğim vardır. Mehmet seninle çıkalım. Feriköy’de, Ayazağa’da okullara, Kuştepe’deki camilere, istediğin Cem evine gidelim, soralım. Hepsinde emeğim olduğunu sana söyleyeceklerdir. Ben Şişli halkına şimdiye kadar hizmet ettim. Bundan sonra nasıl hizmet edeceğimi Şişli halkı ve partimiz karar verecektir.”


Kenan Malkoç, Şişli’nin 28 mahallesinde yaptığı çalışmalarını 3 bin CHP sevdalısı arkadaşla yürüttüğünü ve bu çalışmalardaki en önemli unsurun CHP sevdası ve özveri olduğunu söyledi.



Yarın seçim varmış gibi halkın arasında



Şişli Belediyesi Eski Kültür Müdürü Kenan Malkoç, seçim olmamasına rağmen, yarın seçim varmış gibi halkın arasında dolaşıyor. Bürokratlığı, CHP Milletvekili olmak için bırakan Malkoç, İstanbul’dan milletvekili adayı olmuş ama sıra azizliğine uğramış ve listenin 27’inci sırasında yer bulabilmişti. Kendisine milletvekili sıralamasından dolayı kırgın olup olmadığını sorduğumuzda; “Asla” dedi. “Ben partime yirmi yıllık üyeyim. Şişli Gençlik Kolları Başkanlığı’ndan geliyorum. Siyasetin her kademesinde görev aldım. Küsmem, kırılmam, şuna gideyim demem” dedi.




Gittiğimiz her programda Kenan Malkoç'u görüyoruz


Şişli Gazetesi olarak her gittiğimiz programda Kenan Malkoç’u mutlaka görüyoruz. Engelli gününde engellilerin yanında, öğretmenler gününde elinde çiçekle öğretmenlerin yanında, aşure etkinliğinde, hastane ziyaretinde, huzurevinde yaşlı insanların yanında, meydanlarda, esnafın yanı başında.


“Önümüzdeki günlerde Şişli’deki çalışmalarımız artarak devam edecek, daha çok esnafımıza, okulumuza, muhtarımıza, sivil toplum örgütüne gideceğiz.” diyen Kenan Malkoç, “Sıkmadığımız el, çalmadığımız kapı bizim değildir.” diyerek son noktayı koyuyor. Şişli’de siyasi çalışmalarını yürütmek için ofis açan Kenan Malkoç, 2014’deki yerel seçimlere çalışma arkadaşlarıyla birlikte şimdiden hazırlanıyor. Seçim zamanı ortaya çıkan, herhangi bir yere seçilemeyince partisine küsen, başka partiye geçen kişilere örnek olacak çalışmalarına devam ediyor.


Siyasi çalışmalarını sürdüren Kenan Malkoç, bu çalışmalara yönelik Şişli merkezde ofis açtı ve tüm bu çalışmalarını buradan sürdürüyor ve ofisinin tüm CHP sevdalılarına açık olduğunu beyan ediyor.   


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.