Akaz Group Elektrik Sektöründe Yepyeni Bir Döneme İmza Atıyor

Akaz Group Elektrik Sektöründe Yepyeni Bir Döneme İmza Atıyor

Akaz Group Elektrik Sektöründe Yepyeni Bir Döneme İmza Atıyor

 

İstanbul'un enerji merkezi Karaköy Beyoğlu'nda faaliyet gösteren Akaz Group, yerel sektördeki iki güçlü elektrik firmasının birleşmesiyle ortaya çıkan bir dev olma yolunda emin adımlarla ilerliyor. Bu birleşme, alanda kendisini ispatlamış bir proje taahhüt firması ile elektrik malzeme toptancılığı yapan bir şirketin güçlerini birleştirmesiyle gerçekleşti.

Akaz Group'un kökleri, Karaköy Beyoğlu'nda elektrik firmalarının kalbi olarak uzun yıllar boyunca sektöre hizmet etmiş deneyimli bir geçmişe dayanıyor. İki güçlü firmanın bir araya gelerek oluşturduğu bu yeni yapı, sektördeki bilgi birikimi ve güvenilirliğiyle dikkat çekiyor.

Bu önemli birleşmenin ardında, üniversite yıllarından itibaren meslek aşkına adanmış, büyük şirketlerdeki deneyimleri ve üniversite hocalarından aldığı akıl ile kendini sürekli geliştiren bir işadamının emeği bulunuyor. 17 yıldır sektörde birbirinden başarılı projelere imza atmış bir lider konumunda.

Bu birleşme ile Akaz Group, proje taahhüt ve malzeme toptancılığı alanlarında önemli yatırımlar yaparak sektördeki etkisini artırmayı hedefliyor. Önümüzdeki dönemde yapılacak atılımlarla şirketin daha da büyüyeceği ve ulusal çapta tanınan bir marka olacağı öngörülüyor.

Akaz Group'un lideri, sektördeki etkisini artırmaya yönelik olarak yapılan bu önemli yatırımların, şirketin global arenada da kendine sağlam bir yer bulmasına katkı sağlayacağına inanıyor. Bu doğrultuda, Akaz Group'un ilerleyen dönemdeki gelişmelerini takip etmeye devam edeceğiz ve bu genç işadamının liderliğindeki şirketin başarılarını sizlere aktarmaya devam edeceğiz.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.