AK PARTİ ŞİŞLİ İLÇE BAŞKANLIĞINDAN “ENGELLERİ BİRLİKTE AŞALIM“ PROJESİ

AK PARTİ ŞİŞLİ İLÇE BAŞKANLIĞINDAN “ENGELLERİ BİRLİKTE AŞALIM“ PROJESİ

Ak Parti Şişli İlçe Başkanlığı “Engelleri Birlikte Aşalım” Projesi altında Şişli’de bulunan engelli öğrencilere ve ailelerine yönelik bir gezi organizasyonu gerçekleştirdi. Sosyal İşler Birim Başkanı Çetin Akgül öncülüğünde gerçekleşen gezide engelli öğ

 

    Organizasyon sırasında öğrencilerle ve aileleriyle tek tek ilgilenen Ak Parti Şişli İlçe Başkanlığı Sosyal İşler Birim Başkanı Çetin Akgül, engelli öğrencilerin ve ailelerinin sorunlarını kendi sorunları olarak gördüklerini vurgulayarak şunları söyledi.

“Engelleri Birlikte Aşalım Projesi bizim çok önemsediğimiz bir proje. Bu proje kapsamında gerçekleştirdiğimiz gezi organizasyonumuz çok başarılı sonuçlar veriyor. Biz bunu her yıl yapıyoruz. Bu programı engelli okullarından talep geldiği sürece yapmaya da devam edeceğiz. Bunu aynı şekilde mahallelerimizde de uyguluyoruz. Kadınlarımız ve yaşlılarımız için de benzer çalışmalar yapıyoruz. Şişli’deki 25 Mahallemizde bu uygulama sürüyor. Büyükşehir Belediyemizin de katkılarıyla genişletilmiş program olarak bu organizasyonları gerçekleştiriyoruz.





Amacımız engellilerimizi ve ailelerini yoğun stres altındaki yaşamlarından bir parça olsun uzaklaştırarak nefes aldırabilmek. Çünkü engelli çocukların aileleri, çok daha fazla yıpranıyor. Çok daha zor şartlarda çocuklarını yetiştiriyor. Doğal olarak onların moral yapılarının üst seviyede olması çok önemli.



AK Parti Şişli İlçe Teşkilatı olarak daha önce Şişli’de bulunan engelli okullarımızla bir toplantı gerçekleştirmiştik. Onların sorunlarını dinlemiş ve bu sorunların çözümü için gerekli girişimleri başlatmıştık. Çalışmalarımız hala sürmektedir. Engelli çocukların ve ailelerinin sorunlarını kendi sorunumuz olarak görüyoruz. Çözümü için de elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. Bugünkü organizasyonumuz bunun en açık göstergesidir. Engelli çocuklarımızı araçlarla okullarından aldık. Önce Miniatürk’e  götürdük. Burada hem Türkiye’nin güzelliklerini görüp tanıma şansı buldular, hem de oynayıp eğlendiler. Gezimizin ikinci durağını ise Panorama 1453 oldu. Burada da İstanbul’un fethini,  adeta o an, ordaymış gibi yaşayıp gördüler. Çok beğendiler. Çok etkilendiler. Daha sonra da engelli öğrencilerimizi aileleriyle birlikte yemeğe aldık. Günün sonunda herkes çok mutluydu. Tabi Ak Parti Şişli İlçe Başkanlığı olarak bizler de sonuçtan çok memnun kaldık. Bu çalışmalarımız önümüzdeki dönemde de devam edecektir.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.