Aile kılığındaki hırsızlar kamerada

Aile kılığındaki hırsızlar kamerada

Şişli ve Beşiktaş’taki 2 ayrı evden kapı göbek kilidini kırarak gündüz vakti hırsızlık yaptıkları ileri sürülen 2’si kadın 5 kişi gözaltına alındı. Aile görüntüsü vermek amacıyla işe 1 kadın ve 1 erkek olarak çıktıkları belirlenen şüphelilerin, binaya gi

 Şişli’deki bir eve 20 Aralık günü gelen hırsızlar, kapı göbek kilidini kırarak evden aldıkları ziynet eşyaları ve elektronik malzemelerle kayıplara karıştı. Olayla ilgili çalışma başlatan Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, binanın dışında ve içerisindeki güvenlik kameralarını incelemeye aldı. Kamera kayıtlarında, 1’i kadın 2 kişinin içeri girdikten sonra bir süre sonra ellerinde malzemelerle dışarı çıktıkları görüldü.

Daha önce benzer suçlardan sabıkalı oldukları anlaşılan bu kişilerin kimliklerini belirleyen polis, takip sonucunda Sarıyer’de bir otomobil içerisinde Yasemin G., Fırat G. ile yine hırsızlıktan sabıkalı Osman Ş.’yi gözaltına alındı.

Bu kişilerin Okmeydanı’nda kaldıkları eve baskın düzenleyen polis, evde bulunan Ümit C. ile Mine B.’yi de gözaltına aldı. Evde yapılan aramalarda 2 tabanca, bir miktar esrar, çok sayıda çalıntı oldukları anlaşılan elektronik malzemeler ile hırsızlıkta kullanılan aletler ele geçirildi.

Asayiş Şube Müdürlüğü’nde sorgulamaları yapılan şüphelilerin Beşiktaş’ta bulunan bir evden 15 Aralık günü hırsızlık yaptıkları tespit edildi. Emniyetteki işlemleri tamamlanan 5 kişi Çağlayan’daki İstanbul Adalet Sarayı’na sevk edildi.


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.