300 bin TL’den  30 milyon TY’ye

300 bin TL’den 30 milyon TY’ye

İstanbul Taksiciler Esnaf Kredi Kooperatifi Başkanı Mustafa Silahyürekli, 3.5 yılda katettikleri mesafeyi işte bu sözlerle açıkladı


 İstanbul Taksiciler Esnaf Kredi Kefalet Kooperatifi’nin geleneksel iftar yemeği büyük ilgi gördü. Dedeman Otel’de verilen iftar yemeğine TBMM Dış İlişkiler Komisyonu Başkanı ve Emekli Büyükelçi Volkan Bozkır, Şişli AKP İlçe Başkanı Nevzat Şatıroğlu, Bölge Birlik Başkanı Temel Çoruh, başkan yardımcısı Mustafa Yorulmaz, Halk Bankası Kapalıçarşı Müdürü Fevzi Aytemur, Çatalca Kooperatif Başkanı Önder Erbil, Başkan Vekili Orhan Kartal ve Salih Kuyan katıldı.

 yemekte bir konuşma yapan Başkan Mustafa Silahyürekli, “Değerli arkadaşlar İstanbul Taksiciler Esnaf Kredi Kefalet Kooperatifi, 3 buçuk yıl önce şu anda bulunduğu Şişli merkezdeki yerinde, ciddi manada faaliyetlere başlamıştır. İlk yapmış olduğumuz kongremizde birliğimizin başkan yardımcısı Sayın Mustafa Yorulmaz, yahu başkan biraz aşağıda dur, bu konuştuğun rakamlar çok büyük rakamlar, demişti. Bundan 3 buçuk yıl önce kooperatifimizin rakamsal olarak esnafımıza verdiği kredi 300 bin TL idi. Bugün itibariyle kooperatifimizin esnafa verdiği kredi tutarı 30 milyon TL’dir. Değerli arkadaşlar bunlar kendi kendine olan şeyler değildir, bunlar ekip çalışması ve kurumlarla uyum içerisinde çalışmanın sonucudur.

Hepinize bu iftar gecesinde bizleri yalnız bırakmadığınız için teşekkür ediyorum” dedi.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.