Yurtsever Cephe'den Saldırıya Kınama

Emperyalizme Karşı Yurtsever Cephe, 'yurtsever' adının kullanıldığı yapılanmayla hiçbir şekilde ilgilerinin olmadığını bildirdi.

Emperyalizme Karşı Yurtsever Cephe, terör örgütü PKK/KONGRA-GEL'in ''yurtsever'' adını kullandığı yapılanmayla hiçbir şekilde ilgilerinin olmadığını bildirdi.

Emperyalizme Karşı Yurtsever Cephe Sözcüsü Kaya Güvenç, yaptığı açıklamada, Ulus'ta Anafartalar Çarşısı önünde meydana gelen patlamaya ilişkin haberlerde ''terör örgütü PKK/KONGRA-GEL'in 'hücre' tipi ve 'yurtsever cephe' tarzı evler tutarak eylemlere buralarda hazırlandığı'' yolundaki ifadeler kullanıldığını belirterek, ''yurtsever cephe'' ibaresinin kendilerini çağrıştırdığını ve bundan büyük rahatsızlık duyduklarını dile getirdi.

Güvenç, örgütlerinin, terör örgütünün ''yurtsever'' adını kullandığı yapılanmasıyla hiçbir ilgisinin olmadığını vurguladı.

Güvenç, ''Ankara'da patlayan bomba yüreğimizi yakmıştır. Tıpkı Şemdinli'de ya da başka yerlerde patlayan bombalar gibi... Türkleri ve Kürtleri birbirinden koparmak için hain bir plan uygulamaya konuluyor ve bu plan bilerek ya da bilmeyerek birçok aktör tarafından destekleniyor. Amerikancılıkla, Barzanicilikle, Türk düşmanlığıyla özgürlük gelmez'' dedi.


İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri

Ticaretinize Değer Katan Akyapı Ticarethane Projeleri
İstanbul Sünnet Organizasyonları
E-posta ve SMS OTP ile Güvenli ve Kolay Doğrulama ve Müşteri Deneyimi
Spor ve Eğlence Tutkunları İçin: İkisini Bir Arada Yaşayın
Uluslararası Pazarlara Yön Veren Ünlü Ağrılı İş Adamları...