Yolcu otobüsünde bomba paniği

Esenler Otogarı'nda 75 adet kaleşnikof ve 5 adet el bombası ele geçirildi!

İstanbul'a gece gelen bir otobüste arama yapan polis, 5 adet el bombası ile çok sayıda Kaleşnikof marka uzun namlulu silaha ait mermi ele geçirdi.

Edinilen bilgiye göre, bir ihbarı değerlendiren İstanbul Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Büyük İstanbul Otogarı'na (Esenler Otogarı) gece gelen bir otobüste arama yaptı. Aramada, 5 adet el bombası ile birlikte yaklaşık 75 adet Kaleşnikof marka uzun namlulu silaha ait mermi ele geçirdi. Ele geçirilen malzemelere el koyan polis ekipleri, bombaların ve mermilerin herhangi bir örgütle bağlantısının olup olmadığını araştırıyor.

Öte yandan polisin, gönderen kişinin kimliği ile bombalar ve mermileri İstanbul'da teslim alacak kişinin kimliğini belirlediği öğrenildi.

Cihan

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri

İç Pazar Daralmasına Karşı En Etkili Çözüm İhracat ve Pazar Çeşitlendirmesi
Bahçe ve Terasların Çehresini Değiştirecek En Trend Fiber Saksı Modelleri
Esenyurt’ta Yolda Kaldığınızda Güvenilir Çözüm Ortağınız
 “Tüp Bebekte En Önemli Şey Güven ve Umudu Kaybetmemektir”
İzmir'de Deprem Gündemi ve Güvenilir Haber İhtiyacı