Mamak'ta sobadan sızan karbonmonoksit gazından etkilenen bir çocuk öldü, aynı aileden iki kişi ise hastanede tedavi altına alındı.
Emniyet yetkililerinden alınan bilgiye göre, dün gece saat 01.00 sıralarında Mamak Akdere General Zeki Doğan Mahallesi 40. Sokak'ta bulunan bir apartmanın dairesinde meydana gelen olayda, Vuslat Özdemir (6), Hatice Özdemir (34) ve Azra Özdemir (5) sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlendi.
Mamak'taki özel bir hastaneye kaldırılan Vuslat Özdemir müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Hatice Özdemir İbn-i Sina Hastanesi'nde, Azra Özdemir ise GATA'da tedavi altına alındı.
İlk yorum yazan siz olun
Güncel Haberleri
Markanızı Günlük Hayatta Görünür Kılan Promosyon Çözümleri
Şişli’den İş Dünyasına: Profesyonel Ofis ve Kurumsal Temizlik Rehberi
Sarp Tarhanacı, Kıymetli Madenler Sektöründeki Küresel Vizyonuyla Türkiye’nin Adını Dünyaya Duyuruyor
Küresel Standartlarda Güven Aleks Metal Rafineri RJC ve CoC Belgeleriyle Sektöre Öncülük Ediyor
İstanbul’daki Markalar Fuar Standı Tasarımında Neye Dikkat Etmeli?