Kampanyayı yürüten hayvan hakları örgütü PETA'nın (Hayvanlara Etik Yaklaşım) sözcüsü, Anderson'ın bağışını, yılan ve timsah gibi hayvanların derilerini soymak için özellikle Hindistan'da kullanılan acımasız yöntemler konusunda kamu bilincini artırmak amacıyla kullanacaklarını söyledi.
PETA sözcüsü, Anderson'ın otomobilinin Las Vegas'da düzenlenen bir müzayedede satıldığını kaydetti.
Hayvan haklarını koruma örgütü PETA'ya göre, çanta ve ayakkabılarda kullanılan yılanların derileri çoğu kez canlıyken soyuluyor ve hayvan ölmeden önce saatlerce hatta günlerce acı çekiyorKampanyayı yürüten hayvan hakları örgütü PETA'nın (Hayvanlara Etik Yaklaşım) sözcüsü, Anderson'ın bağışını, yılan ve timsah gibi hayvanların derilerini soymak için özellikle Hindistan'da kullanılan acımasız yöntemler konusunda kamu bilincini artırmak amacıyla kullanacaklarını söyledi.
PETA sözcüsü, Anderson'ın otomobilinin Las Vegas'da düzenlenen bir müzayedede satıldığını kaydetti.
Hayvan haklarını koruma örgütü PETA'ya göre, çanta ve ayakkabılarda kullanılan yılanların derileri çoğu kez canlıyken soyuluyor ve hayvan ölmeden önce saatlerce hatta günlerce acı çekiyor
İlk yorum yazan siz olun
Güncel Haberleri
Bahçe ve Terasların Çehresini Değiştirecek En Trend Fiber Saksı Modelleri
Esenyurt’ta Yolda Kaldığınızda Güvenilir Çözüm Ortağınız
“Tüp Bebekte En Önemli Şey Güven ve Umudu Kaybetmemektir”
İzmir'de Deprem Gündemi ve Güvenilir Haber İhtiyacı
Ankara'da Şirket Avukatı Seçerken Dikkat Edilmesi Gerekenler