Yaşlı adamı gasp edenler adliyeye sevk edildi

Bayram sabahı kedilere mama vermek için sokağa çıkan yaşlı adamı gasp eden 3 şahıs, adliyeye sevk edildi.

Mustafa Karadağ isimli yaşlı adam, bayramın birinci gününde kedilere mama vermek için dışarıya çıkmıştı. Bu sırada 3 gaspçı yaşlı adama saldırarak ceketinden bulunan 5 bin lira para ve cüzdanını çalarak kayıplara karışmıştı.

Çalışma başlatan polis, aramalar sırasında bir merdivende saklanan şahsı yakalayarak gözaltına almıştı. Çalışmalarını sürdüren ekipler, diğer iki şüpheliyi yakalayarak polis merkezine götürmüştü.

Polis ekipleri gasp mağduru Mustafa Karadağ'a parasını teslim etmişti. Öte yandan, gözaltına alınan 3 şüpheli, emniyette işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri

Modern Tasarımlarıyla Ankara'nın Dijital Yüzü Web Mimarisi Farkı
Halkalı Bölgesinde Güvenilir, Profesyonel ve Hızlı Anahtarcı Hizmeti
Fuar Bütçenizi En Doğru Şekilde Yönetmek İçin Wawa Fuar Uzmanlığına Başvurun
Şişhane Avizeciler Çarşısında Modern Aydınlatmanın Adresi: Lumiana
Sultangazi Hurdacı – Turna Hurdacılık ile Güvenilir ve Hızlı Hurda Alımı