Kadıköy'de, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde düzenlenecek açık hava toplantısı nedeniyle bazı yollar araç trafiğine geçici olarak kapatılacak.
İstanbul Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde Kadıköy İskele Meydanı'nda yapılacak açık hava toplantısı nedeniyle aynı gün saat 09.00'dan toplantı bitimine kadar bazı noktaların kontrollü olarak araç trafiğine kapatılacağı bildirildi.
Açıklamaya göre, Tıbbiye Caddesi'nden gelen akım, Rıhtım Caddesi, Boğa Meydanı'ndan Rıhtım Caddesi'ne kadar tüm yol, Söğütlüçeşme Caddesi'nden rıhtıma inen ara sokaklar ile Orgeneral Şahap Gürler Caddesi araç trafiğine kapatılacak.
Taşköprü, Kışla ve Albay F. Sözdener caddelerinin ise gerek duyulduğunda trafiğe kapatılacağı kaydedildi.
Açıklamada, Tıbbiye Caddesi'nden gelen trafiğin Burhan Felek Caddesi'nden E-5 yönüne ve Behiçbey Sokak'tan İbrahimağa Işıklar istikametine yönlendirileceği, Söğütlüçeşme Caddesi'nden gelen trafiğin ise Altıyol'dan Boğa Meydanı'ndan rıhtıma inişi engellenerek Kuşdili Caddesi Salı Pazarı istikametine verileceği belirtildi.
Moda'dan gelen trafik ise Mühürdar Kavşak'tan geri yönlendirilecek.
İlk yorum yazan siz olun
Güncel Haberleri
Markanızı Günlük Hayatta Görünür Kılan Promosyon Çözümleri
Şişli’den İş Dünyasına: Profesyonel Ofis ve Kurumsal Temizlik Rehberi
Sarp Tarhanacı, Kıymetli Madenler Sektöründeki Küresel Vizyonuyla Türkiye’nin Adını Dünyaya Duyuruyor
Küresel Standartlarda Güven Aleks Metal Rafineri RJC ve CoC Belgeleriyle Sektöre Öncülük Ediyor
İstanbul’daki Markalar Fuar Standı Tasarımında Neye Dikkat Etmeli?