Türk gemisiyle irtibat kuruldu

Somali'de kaçırılmıştı

Somali açıklarında kaçırılan ''M/V Yasa Neslihan'' gemisinin bağlı olduğu Yasa Denizcilik Şirketinin hukuk müşaviri avukat Fehmi Ülgener, gemi ile telefon irtibatı kurulduğunu ve mürettebatın sağlık durumunun iyi olduğunu kaydetti.

Avukat Ülgener basın mensuplarına yaptığı açıklamada, ''Geminin kaptanı, şirketi telefonla aradı. Telefonda geminin demirlediğini söyledi. Korsanlardan kötü muamele görmediklerini ve tüm mürettebatın sağlık durumunun iyi olduğunu bildirdi'' dedi.

M/V Yasa Neslihan adlı gemi Kanada'dan aldığı 77 bin ton demir cevherini Çin'e götürmek için Somali açıklarında Aden Körfezi'nde seyir halindeyken 20 mürettebatı ile korsanlar tarafından kaçırılmıştı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri

Markanızı Günlük Hayatta Görünür Kılan Promosyon Çözümleri
Şişli’den İş Dünyasına: Profesyonel Ofis ve Kurumsal Temizlik Rehberi
Sarp Tarhanacı, Kıymetli Madenler Sektöründeki Küresel Vizyonuyla Türkiye’nin Adını Dünyaya Duyuruyor
Küresel Standartlarda Güven Aleks Metal Rafineri RJC ve CoC Belgeleriyle Sektöre Öncülük Ediyor
İstanbul’daki Markalar Fuar Standı Tasarımında Neye Dikkat Etmeli?