Türk gemisiyle irtibat kuruldu

Somali'de kaçırılmıştı

Somali açıklarında kaçırılan ''M/V Yasa Neslihan'' gemisinin bağlı olduğu Yasa Denizcilik Şirketinin hukuk müşaviri avukat Fehmi Ülgener, gemi ile telefon irtibatı kurulduğunu ve mürettebatın sağlık durumunun iyi olduğunu kaydetti.

Avukat Ülgener basın mensuplarına yaptığı açıklamada, ''Geminin kaptanı, şirketi telefonla aradı. Telefonda geminin demirlediğini söyledi. Korsanlardan kötü muamele görmediklerini ve tüm mürettebatın sağlık durumunun iyi olduğunu bildirdi'' dedi.

M/V Yasa Neslihan adlı gemi Kanada'dan aldığı 77 bin ton demir cevherini Çin'e götürmek için Somali açıklarında Aden Körfezi'nde seyir halindeyken 20 mürettebatı ile korsanlar tarafından kaçırılmıştı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri

Gözlükten kurtulmak isteyenlerin merak ettiği yöntem: Smile Lazer
Antalya Muratpaşa Satılık Daire Arayanlara Rehber
Brezilya Kahvesi Tutkunlarına Özel Lezzet Rehberi
Nöbetçi Veteriner İstanbul İçin Doğru Adres
GES Bakım Süreçleri İle Performansı Koruyun