THY uçağına bomba ihbarı

THY'nin İstanbul-Ankara seferini yapan yolcu uçağında kalkıştan önce bomba ihbarı yapıldı. Panik yaşayan yolcular hemen uçaktan indirildi. Polis uzman köpekle arama yaptı.

 
 THY'nin İstanbul-Ankara seferini yapan yolcu uçağında kalkıştan kısa bir süre önce bomba ihbarı yapıldı. İhbar üzerine yolcular uçaktan indirilirken, polis ekipleri ve uzman köpeğin aramasında bombaya rastlanmadı.
Atatürk Havalimanı'nda Türk Hava Yolları'nın (THY) İstanbul-Ankara seferini yapan Boing 737-800 tipi uçağı için bomba ihbarı yapıldı. İhbarın ardından saat 15.00'te kalkması gereken uçağın kalkışı durduruldu. Uçağın boş bir alana çekilmesinden sonra yolcular indirildi. Her ihtimale karşı ambulans ve itfaiye havalimanında bekletildi. Uçak, polis ve bomba uzmanı köpek tarafından arandı. Bagajlar ise uçağın yanına getirilen mobil X-Ray cihazı ile tekrar aramadan geçirildi. Uçağı didik didik arayan bomba uzmanı köpek herhangi bir patlayıcı bulamadı.
Uçaktan indirilen yolcular havalimanı bekleme salonuna alındı. Aramaların tamamen sona ermesinin ardından uçağın Ankara'ya hareket edeceği belirtildi.


İHA
İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri

Hyaluronik Asit Nedir Ve Cilt Bakımında Neden Bu Kadar Popüler?
Sunay Akın’dan Ekrem İmamoğlu Davalarına Trabzon’da Tutuksuz Yargılama Çağrısı
Dalisdukkani ile Sualtı Tutkusuna Profesyonel Dokunuş
Beylikdüzü’nde Avukat Seçerken Nelere Dikkat Etmek Gerekir?
Güvenilir Toptan Kozmetik Alışverişinde Yeni Nesil Yaklaşım