Terörist mayınlarına ilginç önlem

Şırnak'ta terörist mayınlarına karşı bozuk yollara yama yapılmaya başlandı.

ŞIRNAK'ta bozulduğu için PKK'lı teröristlerin mayın ve patlayıcı yerleştirilmesine zemin hazırlayan asfalt yollarda yama çalışmaları yapılmaya başlandı. Karayolları ekipleri bugün, cumartesi akşamı 1 yarbay, 1 binbaşı ve 1 erin şehit edildiği Şırnak-Güçlükonak ilçeleri arasındaki yolda yama ve onarım çalışması yaptı.

Şırnak'ta, bozuldukları için tehlike yaratan ve mayın ile patlayıcıların yerleştirilebilmesine neden olan asfaltlı yollarda yama çalışmalarına ağırlık verildi. Karayolları ekipleri, bu sabah saatlerinden itibaren Şırnak-Güçlükonak karayolunda gün boyu yama ve onarım çalışması yaptı. Bugünkü çalışmalarda Damlarca ve Akdizgin köylerine kadar olan bölümdeki onarım çalışması tamamlandı.

Cumartesi akşamı PKK'lı teröristlerin Güçlükonak İlçesi ile Şırnak arasındaki Damlarca ile Akdizgin Köyü arasında bozuk asfalt yola döşediği uzaktan kumandalı mayının patlatılması sonucu, Piyade Yarbay Melih Gülova, Binbaşı Ramazan Armutçuoğlu ve Piyade Onbaşı Hasan Güreşen şehit olmuştu.

Milliyet

 
 
 
 
İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri

Markanızı Günlük Hayatta Görünür Kılan Promosyon Çözümleri
Şişli’den İş Dünyasına: Profesyonel Ofis ve Kurumsal Temizlik Rehberi
Sarp Tarhanacı, Kıymetli Madenler Sektöründeki Küresel Vizyonuyla Türkiye’nin Adını Dünyaya Duyuruyor
Küresel Standartlarda Güven Aleks Metal Rafineri RJC ve CoC Belgeleriyle Sektöre Öncülük Ediyor
İstanbul’daki Markalar Fuar Standı Tasarımında Neye Dikkat Etmeli?