Tarihi uyarı!

Microsft, bugün en büyük güvenlik güncelleştirmesini yapacak

Güncelleştirme sırasında Windows 7'de birtakım sorunlar yaşanabilecek. Güncelleştirmeler sırasında 34 ayrı güvenlik yaması yapılacak.Yamaların adresleri 13 ayrı bültende yayınlanacak.

Güvenlik yamaları Windows, İnternet Explorer ve Office programları dahil olma üzere birçok programda yer alan güvenlik boşlukları kapatılacak.
Var olan boşlukların bazı yüksek teknoloji suçlulalrı tarafından istiamar edildiğini belirten Microsoft yetkilileri, Windows işletim sistemlerini hedefleyen siber suçluların solucan ve trojan gibi zararlı programlarla milyonlarca bulunduğunu söyledi.

Ekim güncelleşmesinden önce Microsoft en büyük güncelleştirmesini Haziran 2009'da yapmış ve 31 güvenlik zayıflığı kapatılmıştı. Microsft, genellile her ayın ikinci salı günü güncelleştirme yapıyor.Microsft 2003 yılından bu yana aylık güncelleme sistemini başlatmıştı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri

Modern Tasarımlarıyla Ankara'nın Dijital Yüzü Web Mimarisi Farkı
Halkalı Bölgesinde Güvenilir, Profesyonel ve Hızlı Anahtarcı Hizmeti
Fuar Bütçenizi En Doğru Şekilde Yönetmek İçin Wawa Fuar Uzmanlığına Başvurun
Şişhane Avizeciler Çarşısında Modern Aydınlatmanın Adresi: Lumiana
Sultangazi Hurdacı – Turna Hurdacılık ile Güvenilir ve Hızlı Hurda Alımı