Taksim'de heyecanlı bekleyiş

Taksim Meydanı'nda toplanan kalabalık bir grup, Gazze'ye insani yardım götüren gönüllülerin Türkiye'ye dönüşünü bekliyor.

Akşam saatlerinden itibaren küçük gruplar halinde Taksim Meydanı'na gelenler, çeşitli pankartlar açarak Türk ve Filistin bayrakları taşıdı.

Taksim Meydanı'nda bir platform kurulurken, sloganlar eşliğinde bekleyişini sürdüren gruptakilerin sayısı sürekli artıyor.

Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, İsrail'den gelecek yardım gönüllülerini karşılamak üzere İstanbul'a geldi.

Atatürk Havalimanı'nda kısa bir açıklama yapan Arınç, "Arkadaşları karşılamak üzere buraya geldik. Oradaki işlemlerin bitmesini ve arkadaşların buraya gelmesini bekliyoruz" dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri

Ankara'da Şirket Avukatı Seçerken Dikkat Edilmesi Gerekenler
“Merak Edilen Detaylar Açıklandı: Saç Ekimi Fiyatları Neye Göre Belirleniyor?”
Hava Filtresi ile Motor Performansınızı Yükseltin
Doğal Ürün Pazarında Yeni Dönem: Birecik Patlıcanı Satış Rakamları Dikkat Çekiyor
Sahada Konfor ve Güç Bir Arada: Hücum Yeleği Kullanımı Hızla Yaygınlaşıyor