Survivor Gizem ve Hakan Hatipoğlu çifti bebek mi bekliyor? Gizem Hatipoğlu neden çocuk istemiyor?

Yarışmasında tanışan ve birbirine aşık olan Hakan ve Gizem'in aşkı survivor adasında da devam etti. Evlenen Hakan Hatipoğlu ve Gizem Hatipoğlu çifti şimdi çocuk mu bekliyor? Gizem Hatipoğlu neden çocuk istemiyor? Gizem Hatipoğlu çocuk için Hakan'a ne dedi

Yarışmasında tanışan ve birbirine aşık olan Hakan ve Gizem'in aşkı survivor adasında da devam etti. Evlenen Hakan Hatipoğlu ve Gizem Hatipoğlu çifti şimdi çocuk mu bekliyor? Gizem Hatipoğlu neden çocuk istemiyor? Gizem Hatipoğlu çocuk için Hakan'a ne dedi

İzleyici karşısına çıkan ve son Olarak ta geçtiğimiz sene Survivor All Star'da birinciliği kıl payı kaybeden Hakan Hatipoğluile eşi Gizem Hatipoğlu evlilkleri hakkında ettiği sözler ile şaşırttı. Kendilerine neden hala bir çocuk yapmadıklarını soran sunucu ise Gizem Hatipoğlu'ndan kariyer yapmak istiyorum cevabını aldı.

Bu sabah 'Söylemezsem Olmaz' programına Gizem Hatipoğlu ve Hakan Hatipoğlu konuk oldu. Evlilikleriyle ilgi merak edilenleri anlatan çift neden bebek yapmadıklarını da açıkladıÇiftin neden çocuk yapmadığı sorulunca Gizem Hatipoğlu’nun kariyeri nedeniyle çocuk istemediği öğrenildi.Kanal D’de yeni bir program sunmaya başlayacağını belirten Gizem Hatipoğlu aynı formatta program yapan Evrim Akın’a rakip olduğunu da söyledi.Gizem ve Hakan Hatipoğlu Survivor maceralarını anlatırken Hakan Hatipoğlu’nun gözleri doldu.Geçtiğimiz yıl ikinci kez Survivor'da yarışan Hakan Hatipoğlu'nu eşi Gizem Hatipoğlu ziyaret etmişti.Duygusal anların yaşandığı buluşma objektiflere böyle yansımıştı.

Varmısın Yokmusunda Yarışmasında Hakan Hatipoğlu ile fırtınalı bir aşka bşalayan sonrasında survivor yarışmasında beraber oynayan Gizem Hatipoğlu nasıl birisi olduğunu açıkladı.Survivor'da mücadele veren Hakan Hatipoğlu'nun eşi Gizem Hatipoğlu yine herkesi şaşırttı. Geçtiğimiz sene bir yarışmaya dahil olan eşi Hakan Hatipoğlu ile ilgili olarak ise "Benim için çok zor bir dönem oldu" ifadelerini kullandı. Ayrıca "Eşimi kıskandığım anlar olabiliyor. Mesela dizi çekimleri için Ankara'ya gitmesi gerekiyordu. Bu durumu bile kıskanmıştım. Ama eşime çok güveniyorum" açıklamasını yaptı. 

Emre Saygı’nın Periscope’tan canlı yayınlanan Türkiye’nin ilk interaktif Talk Show programı ‘Hadi Be’nin konuğu, Gizem Hatipoğlu oldu. Canlı yayında Periscope takipçilerinin ve Emre Saygı’nın sorularını yanıtlayan Gizem Hatipoğlu, hakkında bilinmeyenleri anlattı.

ÇOK KISKANÇ BİR KADINIM

Kimi zaman kıskanç bir eş olabildiğini söyleyen Gizem Hatipoğlu “Seven her iki insan birbirini kıskanır. Tabi ki benimde kıskanç olduğum anlar olabiliyor. Kimi zaman saçma sapan kıskançlıklar yaptığım da oldu. Mesela dizi çekimleri için Ankara’ya gitmesi gerekiyordu. Bu durumu bile kıskandığım için gitme diyecektim. Sonuçta iş içindi. ama kimi zaman böyle durumlar olabiliyor. Ama eşime çok güveniyorum” dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Magazin Haberleri