Süper Ligin Bitişi ve Yeni Lig Tarihi Belli Oldu

Süper Lig hakkında son viraja girdiğimiz şu günlerde TFF bazı önemli açıklamalarda bulundu.

Süper Lig hakkında son viraja girdiğimiz şu günlerde TFF bazı önemli açıklamalarda bulundu. Özellikle 2020-21 sezonunun tarihinin belirlenmiş olması ise futbol severleri heyecanlandırabilir. Bu sezon futbola belli bir süre ara verilmesine sebep olan Koronavirüs sebebiyle yeni sezonla ilgili çeşitli spekülasyonlar ortaya çıkmıştı. Yine tartışmaya açık olan bir diğer konu olan yabancı sınırlaması konusunda da bazı açıklamalar ön plana çıktı. Tempobet üyelik sayfasından yeni sezon hazırlıklarınızı yapmaya başlayabilirsiniz.

Öncelikle Süper Lig 2019-20 Cemil Usta sezonunun son haftasına girmiş bulunuyoruz. Keza 26 Temmuz 2020 tarihinde oynanacak olan son müsabaka ile beraber lig noktalanacak. Bu sezonun şampiyonu olan Başakşehir şimdiden kutlamalara başladı. Gözlerin çevrildiği Süper Lig 2020-21 sezonu içinse başlangıç tarihi olarak 11 Eylül 2020 açıklandı.
Tabii ki bu tarih olası bir pandemi süreciyle beraber değişikliğe uğrayabilir. Yaşanan küresel sağlık sorunundan ötürü tüm tarihlerde sapmalar meydana gelebilir. Fakat netleştirilmiş ve olası tarih 11 Eylül olarak belirtildi. 2020-21 sezonunun bitiş tarihi ise yine bu sezon olduğu gibi bir ara verilmemesi durumunda 16 Mayıs 2021 Pazar günü oynanacak müsabaka ile son bulacak.

Tartışılan yabancı kısıtlamaları içinse Riva'da bir araya gelen TFF tarafından net açıklamalar yapıldı. Önümüzdeki sezon itibariyle takımlar 14 yabancı futbol transferi yapabilecek. Bunlar için ilk 11'de ise maksimum 8 yabancı oyuncu oynatma şansları olacak. Ayrıca bu karar kademeli olarak yabancı oyuncular için bir düşüş yaşanmasını öngörüyor.

2020-21 sezonunda 14 yabancı bulundurabilen takımlar 8 yabancıyla sahaya çıkabilecek. 2021-22 sezonunda ise 12 yabancı oyuncu bulundurabilecek olan takımlar 7 yabancıyla sahaya çıkmaya başlayacak.

Ayrıca Türkiye Kupası final maçı için de Tempobet giriş adresi üzerinden en yüksek oranları yakalayabilirsiniz. Çünkü TFF final maçının da Atatürk Olimpiyat Stadında oynanacağını ve 29 Temmuz 2020 tarihinde Çarşamba akşamı 21.30'da ilk düdüğün çalacağını belirtti. Her sezon yabancı sayısında azalmaya gidileceği, yerli oyuncu konusunda düğmeye basıldığı ve altyapı konusunun tekrardan gündeme getirildiği TFF toplantısı pek çok detayı netleştirdi. Tempobet ile daha heyecanlı bir Süper Lig için hazır olun.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Arda Güler'in EURO 2024'e Doğru Yolculuğu: İspanyol Basınının İddiası
Beşiktaşlı futbolcu birkaç basamak atlayacak
Beşiktaş'ın böyle bir sorunu var
Beşiktaş'ın efsane futbolcusu Süleyman Oktay