Şişli’de bir masaj salonuna yapılan fuhuş baskınında 15 kişi gözaltına alındı

Şişli'de bir masaj salonuna yapılan fuhuş baskınında 10'u kadın 15 kişi gözaltına alındı.

Şişli'de bir masaj salonuna yapılan fuhuş baskınında 10'u kadın 15 kişi gözaltına alındı. Zanlılar, haklarında yasal işlem yapılmak üzere Asayiş Şube Müdürlüğü'ne götürüldü. 

10'u KADIN 15 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği ekipleri, Şişli'deki bir masaj salonunda fuhuş yapıldığı ihbarını aldı. Polis ekipleri, işyerine müşteri olarak girdi. Polis, çalışanlarla yaptığı fuhuş pazarlığının ardından operasyonu başlattı.

Masaj salonuna yapılan baskında fuhuş yaptığı ve yaptırdığı iddiasıyla aralarında işletme sahibinin de bulunduğu 10 kadın ile 5 müşteri gözaltına alındı. Polis minibüsüne bindirilen 15 zanlı, Asayiş Şube Müdürlüğü'ne götürüldü. Gözaltına alınan kadınlar, basın mensuplarına görüntü vermemek için yüzlerini gizlemeye çalıştı. Zanlılar hakkında yasal işlem yapılacağı bildirildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri

Modern Tasarımlarıyla Ankara'nın Dijital Yüzü Web Mimarisi Farkı
Halkalı Bölgesinde Güvenilir, Profesyonel ve Hızlı Anahtarcı Hizmeti
Fuar Bütçenizi En Doğru Şekilde Yönetmek İçin Wawa Fuar Uzmanlığına Başvurun
Şişhane Avizeciler Çarşısında Modern Aydınlatmanın Adresi: Lumiana
Sultangazi Hurdacı – Turna Hurdacılık ile Güvenilir ve Hızlı Hurda Alımı