Şişli'de bir iş yeri alev alev yandı

Şişli'de Okmeydanı Osmanoğlu Sokak'ta bulunan iki katlı bir binanın giriş katından meydana gelen patlama sonrasında iş yeri alev alev yandı. Ayakkabı mağazası olan iş yerinde yaşanan patlama sonrasında maddi zarar meydana geldi.

Şişli'de Okmeydanı Osmanoğlu Sokak'ta bulunan iki katlı bir binanın giriş katından meydana gelen patlama sonrasında iş yeri alev alev yandı. Ayakkabı mağazası olan iş yerinde yaşanan patlama sonrasında maddi zarar meydana geldi.

Şişli Okmeydanı Mahallesi Osmanoğlu Sokak'ta iki katlı bir binanın giriş katında bulunan iş yerinde gece saat 04.00 sıralarında henüz belirlenemeyen bir nedenle patlama meydana geldi. Patlama sonrası yangın çıktı. Olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. İtfaiye ekipleri patlama sonrası çıkan yangına müdahale ederek kısa sürede söndürdü. Ayakkabı mağazası olan iş yerinde büyük çaplı maddi hasar meydana geldi.

"BÜYÜK BİR GÜRÜLTÜ OLDU"

Bir vatandaş, "Büyük bir gürültü oldu. Ondan sonrasını hatırlamıyoruz işte, kendimizi yere attık. Daha sonrada itfaiyeyi aradık." dedi. Polis ekipleri patlamaya neyin sebep olduğunu araştırmaya devam ediyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri

Hyaluronik Asit Nedir Ve Cilt Bakımında Neden Bu Kadar Popüler?
Sunay Akın’dan Ekrem İmamoğlu Davalarına Trabzon’da Tutuksuz Yargılama Çağrısı
Dalisdukkani ile Sualtı Tutkusuna Profesyonel Dokunuş
Beylikdüzü’nde Avukat Seçerken Nelere Dikkat Etmek Gerekir?
Güvenilir Toptan Kozmetik Alışverişinde Yeni Nesil Yaklaşım