Shrapova Yıkıldı

Sony Ericsson WTA Tour İstanbul Cup 2007 Uluslararası Tenis Turnuvası’nda, teklerde turnuvanın 1 numaralı seribaşı Rus Maria Sharapova, Fransız Aravane Rezai’ye yenilerek, sürpriz bir biçimde turnuvaya yarı finalde veda etti.

Tekstilkent Arena’da yapılan tekler yarı final maçında Maria Sharapova karşısında iyi bir oyun çıkaran Aravane Rezai, ilk seti 6-2 kazandı. İkinci set çekişmeli geçerken, Rezai bu seti de 6-4 kazanarak, turnuvanın 1 numaralı seribaşı Sharapova’yı eledi ve finalist oldu.

SAKATLANDI, YILMADI

İKİNCİ sette 5. oyunda sakatlık molası alan Rezai’nin sol dizine bandaj yapıldı. Toplam 1 saat 39 dakika süren karşılaşmada Rezai 4 çift hata yaparken, 7 kez rakibinin servisini kırdı. Sharapova ise 7 çift hata yapıp dört kez servis kırdı. Bu arada karşılaşmayı yaklaşık 3 bin kişi izlerken, tribünlerde Rezai ve Sharapova için çeşitli dövizler açıldı. Rezai, 2. turda da sürpriz yapıp, ABD’li Venus Williams’ı elemişti. Öte yandan yarı finalin diğer maçında turnuvanın 2 numaralı seribaşı Rus Elena Dementieva, Ukraynalı Alona Bondarenko’yu 2-0 yendi. Dementieva, rakibi karşısında ilk sette zorlanırken, seti tie-break sonunda 7-6 kazanarak, 1-0 öne geçti. İkinci sette, ilk sete göre daha rahat olan Rus tenisçi, bu seti de 6-2 alarak, finale yükseldi. Karşılaşmada 6 çift hata yapan Dementieva, 7 kez rakibinin servisini kırdı. Final maçı bugün Dementieva ile Rezai arasında oynanacak.Textilkent Arena’daki mücadele saat 16.00’da başlayacak.




İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Haberleri

Eczaneler
Hastaneler
Kimse yenemedi yenemeyecek
İşte Türkiye'nin muhtemel rakipleri!
Böyle de takım ismi olur mu?