Sezer ailesine 2'nci kaza şoku

Metro lokomotifi, bir genç kıza başından çarptı. Genç kız, DSP lideri Zeki Sezer'in eşinin üzerine savruldu.

Edinilen bilgiye göre, Batıkentten Kızılay yönüne gitmekte olan metronun lokomotifi, Akköprü istasyonuna yaklaştığı sırada sarı ikaz çizgisini geçtiği bildirilen Elif Canlı'ya (23) çarptı.

Başından yaralanan genç kız, o sırada istasyonda bekleyen DSP Genel Başkanı Zeki Sezer'in eşi Ülkenur Sezer'in üzerine savrularak yere düşmesine neden oldu.

Kazanın ardından Ülkenur Sezer, ambulansa alınan genç kızla Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine gitti.

DSP Genel Merkezi'nde bulunan Zeki Sezer de eşinin haber vermesi üzerine parti yöneticileri ile hastaneye geldi.

Bu arada, eski Başbakan Bülent Ecevit'in doktoru ve DSP kontenjanından ve CHP listesinden Ankara 2. Bölge 3. sıradan milletvekili adayı olan Ortopedi Uzmanı Dr. Mücahit Pehlivan da hastaneye geldi.

Sezer, eşi Ülkenur Sezer ve genç kızın sağlık durumları hakkında doktorlardan bilgi aldı.

Genç kızın yüz kemiklerinde kırıklar olduğu ve bu gece müşahede altında tutulacağı bildirildi.

Bu arada Dr. Mücahit Pehlivan'ın isteği üzerine, çarpmanın etkisi ile yere düşen Ülkenur Sezer'in sağ dirseği çatlak olma ihtimaline karşı alçıya alındı.

Geçtiğimiz aylarda DSP Genel Başkanı Zeki Sezer'in katıldığı bir televizyon programının çıkışında, basın danışmanı İsmail Aşçıoğlu otomobil çarpması sonucu hayatını kaybetmişti.

AA

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri

Markanızı Günlük Hayatta Görünür Kılan Promosyon Çözümleri
Şişli’den İş Dünyasına: Profesyonel Ofis ve Kurumsal Temizlik Rehberi
Sarp Tarhanacı, Kıymetli Madenler Sektöründeki Küresel Vizyonuyla Türkiye’nin Adını Dünyaya Duyuruyor
Küresel Standartlarda Güven Aleks Metal Rafineri RJC ve CoC Belgeleriyle Sektöre Öncülük Ediyor
İstanbul’daki Markalar Fuar Standı Tasarımında Neye Dikkat Etmeli?