Sezen Aksu ve Ferhat Göçer

29 Temmuz 1 Ağustos tarihleri arasında Türkiz Hotel’de konaklayanları, çok özel fiyatlar ve iki muhteşem konser bekliyor…

29 Temmuz 1 Ağustos tarihleri arasında Türkiz Hotel’de konaklayanları, çok özel fiyatlar ve iki muhteşem konser bekliyor…

Hem engin maviliklerde tatil yapın, hem de Akdeniz’in tadına doyulmaz yıldızlı gecelerinden 29 Temmuz’da Ferhat Göçer’i ve 01 Ağustos’ta Sezen Aksu’yu dinleyin!



4 gece 5 gün yarım pansiyon konaklama ve konserler dahil, iki kişilik odada kişi başı günlük 185 YTL’ye sahip olacağınız bu tadına doyulmaz yaz fırsatı, 29 Temmuz – 02 Ağustos tarihleri arasında Türkiz Hotel’de sizleri bekliyor…

Türkiz Hotel Ayışığı Parkı Arena Disko’da gerçekleşecek konserler 22.30 başlayıp, birbirinden nefis şarkılarla gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam edecek.

Türkiz Hotel; Türkiye’nin Turizm Bakanlığı onaylı ilk Thalasso Center’ı, marina manzaralı odaları, kendine özgü açık büfe kahvaltısı, akşam yemekleri, engin maviliklerin koynunda huzur dolu atmosferi ve sürprizleri ile keyifli tatiller yaşatıyor.

Geç kalmadan rezervasyonunuzu yaptırın.

Rezervasyon Tel: 0 242 814 41 00



TÜRKİZ HOTEL

Türkiz Thalasso Center, Türkiye'nin ilk Thalasso merkezidir. Turizm Bakanlığı tarafından Thalasso Merkezi olma kriterlerini taşıyan ve bunu belgelendiren ilk tesis olma özelliğini taşımaktadır. Tüm kürler, deneyimli uzmanlar ve doktorlar tarafından bireyin ihtiyaçları doğrultusunda önerilmekte ve uygulanmaktadır.

Denizden gelen sağlık... Bileşiminde sayısız faydalı element (iyot, bakır, manganez, kalsiyum, potasyum, sodyum vb.) barındıran deniz suyu ve yosun kullanılarak yapılan thalasso kürleri sayesinde, vücudun tamamen yenilenmesi, savunma sisteminin güçlenmesi sağlanırken kişide büyük bir canlılık ve tazelik hissi oluşuyor. Stres ve selülit giderici, zayıflatıcı, toksin atıcı, sindirim ve dolaşım sistemini düzenleyici, biçimlendirici, cildi güzelleştirici özellikleri bulunan thalasso – terapi günümüzde, sırt ağrıları, romatizma ve cilt sorunları için tanınan bir tedavi yöntemi olarak da öne çıkıyor.

Türkiz Hotel Thalasso Center ve Marina

PK.208, 07980 Kemer – Antalya, Tel: 242 814 41 00




İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Sağlık Haberleri

Whm Klinik Plastik Cerrahi
Burun Estetiği İstanbul
Göğüs Estetik İşlemleri