Sevgilisinin Otomobili Üstüne Düştü

İnşaat Firması Sahibi Murat Sağır (30), Evlenmeye Hazırlandığı Kız Arkadaşı Yasemin Eğrek (24) ile Tatil Alışverişine Çıkmak Üzere Önceki Akşam 21.30 Sıralarında Eminönü'nde Buluştu.

İNŞAAT firması sahibi Murat Sağır (30), evlenmeye hazırlandığı kız arkadaşı Yasemin Eğrek (24) ile tatil alışverişine çıkmak üzere önceki akşam 21.30 sıralarında Eminönü’nde buluştu.

İki sevgili Sağır’ın 34 YL 6212 plakalı otomobiliyle sahil yolundan Bakırköy’e doğru yola çıktı. İddiaya göre Samatya ışıklarda, plakası alınamayan beyaz bir minibüs sevgililerin otomobilini sıkıştırınca Sağır direksiyon hákimiyetini kaybetti ve otomobil kaldırıma çarparak takla attı. Otomobilin sağ tarafındaki kapısı açılınca, Acıbadem Hastanesi’nde laborant olarak çalışan Yasemin Eğrek dışarı fırladı. Eğrek, üzerine düşen otomobilin altında kaldı. Murat Sağır ise hafif yaralandı. Ağır yaralı olarak 200 metre uzaklıktaki İstanbul Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılan Eğrek kurtarılamadı. Polis, çifti sıkıştıran beyaz renkli transit minibüsü arıyor.

 
 
 
İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri

Modern Tasarımlarıyla Ankara'nın Dijital Yüzü Web Mimarisi Farkı
Halkalı Bölgesinde Güvenilir, Profesyonel ve Hızlı Anahtarcı Hizmeti
Fuar Bütçenizi En Doğru Şekilde Yönetmek İçin Wawa Fuar Uzmanlığına Başvurun
Şişhane Avizeciler Çarşısında Modern Aydınlatmanın Adresi: Lumiana
Sultangazi Hurdacı – Turna Hurdacılık ile Güvenilir ve Hızlı Hurda Alımı