SENDİKALAR SON KARARINI VERDİ

ŞİŞLİ'DE TOPLANIP, TAKSİME YÜRÜYECEĞİZ

Türk-İş Genela Sekreteri Mustafa Türkel, İstanbul'da 1 Mayıs kutlamalarını Taksim'de gerçekleştirmek istediklerini yineleyerek, ''Şişli'de toplanıp, 3 örgüt olarak hiçbir bayrak ve flama açmadan, sadece 1 Mayıs flamaları açarak, tek slogan ve tek bayrak yürüyüşümüzü yapmak istiyoruz. Artık bundan vazgeçmeyiz'' dedi.

Türkel, DİSK Genel Sekreteri Tayfun Görgün ve KESK Genel Sekreteri Abdurrahman Daşdemir ile Türk-İş 1. Bölge Temsilciliğinde basın toplantısı düzenleyerek, İstanbul'da yarın gerçekleştirilecek 1 Mayıs kutlamaları hakkındaki son değerlendirmelerini açıkladı.

Mustafa Türkel, bu sabah düzenledikleri basın toplantısında, Taksim'e 3 koldan 3 örgüt olarak yürüyüş yapacaklarını ifade ettiklerini anımsatarak, ''ancak yaşanan birkaç saat içinde Taksim'de alınan önemlerle adeta bir açık hapishane yaratıldığını'' savundu.

Türkel, ''Biz, 3 koldan yürüyüş kararımızı gözden geçirmek suretiyle tek kola indiriyoruz. Şişli'de toplanıp, 3 örgüt olarak hiçbir bayrak ve flama açmadan, sadece 1 Mayıs flamaları açarak, tek slogan ve tek bayrak yürüyüşümüzü yapmak istiyoruz. Artık bundan vazgeçmeyiz'' dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri

İç Pazar Daralmasına Karşı En Etkili Çözüm İhracat ve Pazar Çeşitlendirmesi
Bahçe ve Terasların Çehresini Değiştirecek En Trend Fiber Saksı Modelleri
Esenyurt’ta Yolda Kaldığınızda Güvenilir Çözüm Ortağınız
 “Tüp Bebekte En Önemli Şey Güven ve Umudu Kaybetmemektir”
İzmir'de Deprem Gündemi ve Güvenilir Haber İhtiyacı