Şehit Binbaşı Ramazan Armutçuoğlu'nun cenaze töreni hükümeti protesto gösterisine dönüştü. Sezer ve Büyükanıt alkışlanırken, kabine üyelerinden sadece Şener alkışlandı. Şener için 'onurlu bakan' denildi.
Armutçuoğlu cenaze devletin zirvesinin katıldığı cenaze töreniyle son yolculuğuna uğurlandı. Tören sırasında vatandaşlar PKK aleyhine slogan attı, hükümet de protesto edildi.
Cumhurbaşkanı Sezer'i alkışlarla karşılayan şehit Binbaşı'nın yakınları, 'Türkiye seninle gurur duyuyor' tezahüratında bulundu. Genelkurmay Başkanı Orgeneral Büyükanıt ve kuvvet komutanlarını da alkışlarla karşılayan şehit yakınları, kabine üyelerine ise tepki gösterdi. Şehit Binbaşı'nın yakınları, hükümet üyelerinden sadece Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Şener'i alkışladı.
ŞEHİT EŞİ SADECE ŞENER’İN ELİNİ SIKTI
Şehit binbaşının eşi Nilgün Armutçuoğlu, kabine üyelerinden hiç birinin elini sıkmadı, yalnızca, “Onurlu bakan, sadece senin elini sıkıyorum” diyerek Başbakan Yardımcısı Abdüllatif Şener’in taziyesini kabul etti.
İlk yorum yazan siz olun
Güncel Haberleri
Modern Tasarımlarıyla Ankara'nın Dijital Yüzü Web Mimarisi Farkı
Halkalı Bölgesinde Güvenilir, Profesyonel ve Hızlı Anahtarcı Hizmeti
Fuar Bütçenizi En Doğru Şekilde Yönetmek İçin Wawa Fuar Uzmanlığına Başvurun
Şişhane Avizeciler Çarşısında Modern Aydınlatmanın Adresi: Lumiana
Sultangazi Hurdacı – Turna Hurdacılık ile Güvenilir ve Hızlı Hurda Alımı