OLİMPİYATLARDA BİR KOTA DAHA

RS:X bayan sınıfında yarışan Sedef Köktentürk (Muğla / Ferdi) Uluslararası Yelken Federasyonu kararı ile Beijing Olimpiyatları’nda yarışma hakkını kazandı.

Uluslararası Yelken Federasyonu, Olimpiyatlara katılması planlanan 400 yelken sporcusu sayısına ulaşmak için kullanılmayan ülke kotalarının yeniden dağıtımı aşamasında başvurumuza olumlu cevap vermiş oldu.
Bu suretle ilk defa; RS:X erkek, RS:X bayan, Laser, Finn ve 470 sınıfı olmak üzere 5 dalda toplam 6 sporcu ile olimpiyat oyunlarına katılma hakkını elde etmiş olduk.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Haberleri

ISLIK PROTESTOSU MEYDANA TAŞTI....
İnünü savaş alanı gibi..Beşiktaş:1 Bursaspor:0
Guti'nin penaltısı ile öne geçen Beşiktaş, Galatasaray'ın belalısı Nobre'nin kafa gölüyle sonuca gidip, lige tutundu
EN HIZLI SMS
MİLLİLER İYİ BAŞLADI