Neden kağıt tahtalar tercih edilmelidir?

Neden kağıt tahtalar tercih edilmelidir?

Neden kağıt tahtalar tercih edilmelidir?

Kağıt tahtalar mıknatıs gibi tutundukları yüzeyde kalabilen yüzeylere zarar vermeyen ve beyaz tahtalar ile aynı vazifeyi görebilen materyallerdir. Kağıt tahtalar yazi tahtasi olarak kullanılabildiği gibi aynı zamanda farklı amaçlarla da dizayn edilmiş olabilirler. Onun özellikle ofislerde aylık haftalık ve yıllık planlayıcı olarak kullanılabilen kağıt tahta seçenekleri bulunmaktadır. Kağıt tahtalar özellikle bulundukları yüzeylere zarar vermedikleri yapışmaya gerek duymadıkları ve aynı zamanda yazılıp silinme özellikleri bulundukları için son derece tercih edilirler. Ofislerin yanı sıra okullarda coğrafya öğretmenleri tarafından özellikle Türkiye haritası dünya haritası şeklinde dizayn edilmiş kağıt tahtalar vazgeçilmez bir ders materyalleri arasında yer alır. Bu konuyla ilgili olarak ülkemizde hem Kağıt tahta ürünlerinin marka ve patentini almış olan hem de bu anlamda satış işlemlerini gerçekleştiren lider bir kuruluş bulunmaktadır. Kuruluş müşterilerine ulaştırmış olduğu kağıt tahta materyallerinin hem patentini  hem markasını alarak Kağıttahta adını almıştır. www.kagittahta.com adresi üzerinden faaliyetlerini yürüten kuruluş hem öğrencilerin hem öğretmenlerin hem de kağıt tahta modellerine ihtiyaç duyan tüm bireylerin memnuniyetle ürünlerinden istifade etmesini amaçlamaktadır.

www.kagittahta.com.tr adresi üzerinden tüm ürünlere ulaşmak mümkün

Kağıt tahta materyalleri sadece yazı tahtası olarak değil aynı zamanda carpim tablosu periyodik tablo Türkiye haritası elif ba planlayıcı İstanbul haritası şeklinde de farklı ebatlar ve boyutlarda tasarlanmıştır. Bu nedenle kullanım alanı da oldukça gelişmiştir. Örneğin birçok ofis ve klinik aylık yıllık haftalık planlayıcı olarak kağıt tahta seçeneklerini kullanmaktadır. Bir marka olarak Kağıttahta %100 müşteri memnuniyeti odaklı bir çalışma prensibi sergileyen ve bu anlamda uzun süreli kullanılan ve hem öğrencilerin hem de diğer bireylerin uzun bir süre istifade edecekleri kaliteli ürünleri hayata geçirmeyi hedeflemektedir. Kağıttahta kurulduğu günden bu yana hem sosyal medya platformlarında hem de internet sitelerinde son derece popüler bir materyal olmayı başarmıştır.

Kağıt tahtalar ekonomiktir

Bilindiği gibi özellikle beyaz olan yazı tahtalarını temin etmek son derece pahalıdır. Normal tahtalar, pahalı olmaları her yere sabit olarak taşınan mamaları portatif olamamaları nedeniyle artık modern dünyada tercih edilmemektedir. Normal tahtalar çok fazla yer kaplamakta ve özellikle de duvara monteli alındığı zaman sabit bir yerde durması gerekmektedir. Fakat kağıt tahtaları bireylerde dedikleri zaman diledikleri noktalarda taşıma imkânına sahiptirler. www.kagittahta.com.tr adlı web sitesi üzerinden uygun fiyatlarla kağıt tahta edinmek ve bu anlamda kaliteli bir biçimde yüksek performanslı kağıt tahtaları temin edebilmek mümkündür. Bireyler diledikleri zaman kağıt tahtaları başka yerlere transfer edebilmek kaldırmak atlama ve daha sonra yeniden kullanmak maksadıyla açıp yapıştırma özelliğine sahiptirler.

Kağıt tahtaların kullanım süresi uzundur

Kağıt tahtaların kullanım süresi elbette kullanıcılarının dikkatine ve kullandıkları silme malzemelerinin kalitesine göre değişmektedir. Kağıt tahtalar kesinlikle ıslak materyallerle değil kuru materyallerle silinmelidir ve beyaz tahtalardaki yazı kalemleri kullanılmalıdır. Kağıt tahtaların raf ömrü 6 ila 7 ay arasında değişmektedir. Günlük kullanılan ve yaz sil işlemlerinin gerçekleştirildiği kağıt tahtalarda sabit kullanım işlemi yapılmış ise 9 ay ile 1 yıl arasında kullanım ömrü ne olduğunu söylemek mümkündür. Görsel olarak tasarlanmış ve üzerinde yaz sil işlemi gerçekleştirilmeyecek olan kağıt tahta ürünlerinde ise 2.5 - 3 yıl arasında uzun bir süre kullanmak mümkündür. Öte yandan kağıt tahtalar ile yazı tahtalarını yani kara tahta modellerini beyaz tahtaya çevirme imkanı da vardır. Kağıt tahtalar evde duvarda dolapta arkadaşlarla çalışırken ofiste bir şeyler planlarken diyetisyenlerin ve psikologların kliniklerinde randevuların takip edilmesi gereken durumlarda sıklıkla kullanılan oldukça önemli malzemelerdir.

Detaylı bilgi için www.kagittahta.com.tr  veya 216 398 67 00 nolu telefondan bizlere ulaşabilirsiniz.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri

İstanbul Sünnet Organizasyonları
E-posta ve SMS OTP ile Güvenli ve Kolay Doğrulama ve Müşteri Deneyimi
Spor ve Eğlence Tutkunları İçin: İkisini Bir Arada Yaşayın
Uluslararası Pazarlara Yön Veren Ünlü Ağrılı İş Adamları...
Yeni Nesil Muhasebe Programlarının Güvenilirlik Durumları